Adventures of Aladdin (2019)

Cu ajutorul unei lampi magice din filmul Adventures of Aladdin (2019) online subtitrat, un tânăr sărac se transformă într-un prinț pentru a câștiga inima unei frumoase prințese.

Adventures of Aladdin (2019) Online


Regia: Glenn Campbell
Actori: Adam Hollick, Daniel O’Reilly, Lucia Dimitra Xypteras
An: 2019
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 1.6


Adventures of Aladdin (2019) Online


Trailer


Review Adventures of Aladdin (2019)

Potențial al lui Disney privind adaptarea a lui Aladdin vine în teatre în săptămânile viitoare, astfel încât trebuie să însemne că va fi un film “twin” produs în azil în așteptare. Studioul responsabil pentru filmul Sharknado și sub-genul fiabil de mockbuster se întorc cu această piesă de însoțire bine pusă la punct, dar prost executată, care va găsi cel mai probabil o casă și o audiență pe canalul Syfy mai târziu pe linie. Pentru a fi corect, azilul a produs distracții de divertisment înainte și sunt sigur că vor reveni în viitor, dar Adventures of Aladdin (2019) se numără printre cele mai ineficiente exerciții cinematice pe care le-a lansat compania cinematografică B.

Conceptul de 1.000 de nopți arabă este derulat din nou, de această dată, cu puțină imaginație în ceea ce privește stadializarea și efecte speciale în declin. Aladdin (Adam Holick) este recrutat pentru a fura o lampă magică, dar îl folosește pe Genie (Tionne Williams) în sticlă pentru al ajuta să se ridice de la sărăcire la un prinț în timp ce câștigă inima unei prințese în acest proces.

Singurul aspect plăcut al Adventures of Aladdin (2019) în interacțiunea dintre Aladdin și Genie. Filmul ar fi putut să-l folosească pe Tionne Williams mai mult și ar fi jucat umorul piesei. Directorul Glen Campbell este un veteran în departamentul de efecte vizuale, care nu scuză alegerile nefericite făcute aici. Check out Coronado pentru un exemplu reușit și distractiv de a face acest tip de producție cu flare și stil.