Supravieţuind pe mare – Adrift (2018)


Cu Shailene Woodley si Sam Claflin in rolurile principale, drama romantica Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat este inspirata din experienta adevarata traita de un cuplu aventurier ale carui intalniri intamplatoare il conduce mai intai catre dragoste; apoi catre adentura vietii. Navigatori impatimiti, cei doi indragostiti, Tami Oldham si Richard Sharp, nu si-au imaginat nicio secunda ca vor ajunge direct in mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie.

Dupa trecerea furtunei, Tami se trezeste intr-o barca serios avariata, langa partenerul ei grav ranit. Fara nicio cale de ajutor, tanara trebuie sa gaseasca puterea si hotararea de a cauta solutii de salvare pentru ea si iubit. Pornind de la un surprinzator si emotionant caz real in filmul Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat, cel al supravietuirii timp de 41 de zile pe mare; dupa un uragan, Adrift construieste din flashback-uri povestea de iubire si de calatorie pe mare a lui Tami (Shailene Woodley) si Richard (Sam Claflin); doi tineri visatori, care au dorinta arzatoare de naviga pentru a vedea lumea.

Cei doi din Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat, accepta sa duca contra cost un yaht de mari dimensiuni din Tahiti in San Diego. Banii le vor asigura bugetul necesar pentru o calatorie de un an pana in America de Sud. Ce pare initial o afacere de vis devine ulterior un cosmar. Cei doi indragostiti vor avea de tinut piept unuia dintre cele mai mari uragane din istoria recenta; uraganul Raymond, fapt ce le va schimba radical destinul.

Supravieţuind pe mare - Adrift (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Biografie
IMDB: 6.6


Adrift (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Pornind de la un surprinzător și emoționant caz real, cel al supraviețuirii timp de 41 de zile pe mare, după un uragan, Adrift construiește din flashback-uri povestea de iubire și de călătorie pe mare a lui Tami (Shailene Woodley) și Richard (Sam Claflin), doi tineri visători, care au dorința arzătoare de naviga pentru a vedea lumea.

Cei doi acceptă să ducă contra cost un yaht de mari dimensiuni din Tahiti în San Diego. Banii le vor asigura bugetul necesar pentru o călătorie de un an până în America de Sud. Ce pare inițial o afacere de vis devine ulterior un coșmar. Cei doi îndrăgostiți vor avea de ținut piept unuia dintre cele mai mari uragane din istoria recentă, uraganul Raymond, fapt ce le va schimba radical destinul.

Scenariștii, printre care Tami Ashcraft, aleg sa înceapă acest puzzle ce va construi povestea, cu momentul ulterior uraganului, moment de relativă acalmie, ratând un debut în forță. Un prolog violent, ce să îi surprindă pe eroi în plină furtună, ar fi imprimat încă de la început spectatorului angoasa și tonul intens, de situație pe viață și pe moarte. Emoțiile puternice se mai recuperează pe parcurs, dar structura filmului, acest puzzle de momente pe mare și pe uscat, din trecutul și prezentul acțiunii, parcă deconstruiește, fărâmițează povestea și tensiunea. Nici nu reușește să ne aducă mai aproape de eroi. Totuși, talentul celor doi protagoniști mai echilibrează acest minus și aduce un pic de fior tragic. Un twist final face povestea să ni se perinde prin fața ochilor minții într-o nouă cheie, cu o miză emoțională sfâșietoare.

Shailene Woodley se achită onorabil de această aventură nautică chinuitoare, ne menține atenția, are capacitatea de a ne păstra curioși. Scenele de furtună oferă spectacolul căutat la un astfel de subiect. Lupta pentru supravieţuire nu vine însă cu momente de meditație sau substrat filozofic ori comentarii ale naratoarei. E un film cu o doză de spectacular și o declaraţie despre perseverenţă şi cutezanţă.


PortalulTauTV.com
Supravieţuind pe mare - Adrift (2018) Online Subtitrat in Romana

Adrift (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4