Adevar sau Provocare – Truth or Dare (2018)


Lucy Hale (Pretty Little Liars) si Tyler Posey (Teen Wolf) din Adevar sau Provocare – Truth or Dare online subtitrat, se afla in fruntea distributiei din horror-ul supranatural Adevar sau provocare. Ingenios si imaginativ, filmul recurge totusi la poncifele genului – o viziune/premonitie macabra, morti subite si brutale; intr-un efect de domino, cei ramasi inca in viata sunt nevoiti sa se uneasca in lupta de a schimba cursul destinului si a invinge nemasuratele forte ale un spirit omniprezent, ideea de implacabil ce ingrozeste etc.

Pana la finalul filmului Adevar sau Provocare – Truth or Dare online subtitrat nu aflam nimic despre backstory-ul acestui spirit malefic. Care iubeste jocul „Adevar sau provocare” – de ce acest joc? De unde acest spirit ludic si macabru la entitatea supranaturala?

De ce mor cei care nu joaca pana la capat? Dar Lucy Hale, in rol principal din Truth or Dare, cea care are premonitia a ce va urma. Si are misiunea de a-si avertiza si proteja prietenii; face din personajul ei unul de care ne pasa, astfel incat, daca va face fata jocului sau nu, chiar ne intereseaza si tine in suspans.

Adevar sau Provocare - Truth or Dare (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.1


Truth or Dare (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Truth or Dare (2018)

Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din horror-ul supranatural Adevăr sau provocare, ce rulează pe marile noastre ecrane. Ingenios și imaginativ, filmul recurge totuși la poncifele genului – o viziune/premoniție macabră, morți subite și brutale, într-un efect de domino, cei rămaşi încă în viață sunt nevoiți să se unească în lupta de a schimba cursul destinului și a învinge nemăsuratele forțe ale un spirit omniprezent, ideea de implacabil ce îngrozeşte etc.

Până la finalul filmului nu aflăm nimic despre backstory-ul acestui spirit malefic care iubeşte jocul „Adevăr sau provocare” – de ce acest joc? de unde acest spirit ludic și macabru la entitatea supranaturală? De ce mor cei care nu joacă până la capăt? Dar Lucy Hale, în rol principal, cea care are premoniția a ce va urma și are misiunea de a-și avertiza și proteja prietenii, face din personajul ei unul de care ne pasă, astfel încât, dacă va face față jocului sau nu, chiar ne interesează și ține în suspans.

Cum jocul pe care îl preferă spiritul malefic este unul „de liceu”, nici provocările sau adevărurile cerute a fi dezvăluite nu depășesc inițial sfera de interese ale liceului – cine pe cine înșală, cine s-a culcat cu cine, cine e gay, cine fentează profesorii etc – fapt care destinde spectatorul încordat provocându-i zâmbete sau chiar râs. Așadar, umorul surclasează în câteva rânduri violența din film. Iar aceasta din urmă are loc pe bandă rulantă. Pentru că, dacă nu respecţi regulile, adică dacă nu spui adevărul sau nu duci la bun sfârşit provocarea, mori.

Totul în film începe când grupul de prieteni din care fac parte și personajeșe jucate de Lucy Hale și Tyler Posey pleacă în vacanţă în Mexic și participă la un joc de „adevăr sau provocare”, într-un loc cândva sfât. Cel care i-a condus aici le spune un „adevăr” crunt: au fost atraşi într-un joc letal. La întoarcerea în Statele Unite, prietenii vor descoperi curând, în cele mai violente moduri, că au fost urmăriți de o entitate supranaturală și trebuie să joace până la capăt.

Faptul că personajele trebuie să se confrunte cu această nouă situație din viața lor și să se gândească la propria moarte, le afectează deciziile și acțiunile. De la neacceptarea crudului adevăr până la pierderea minților, personajele trec prin tot soiul de stări.

Twistul final va da fiori iar cei care cred în teorii conspiraționiste la tot pasul vor fi deranjați poate că un preot catolic a fost cauza intrării în lume a acestui spirit malefic care se joacă de-a „Adevăr sau provocare”.


PortalulTauTV.com
Adevar sau Provocare - Truth or Dare (2018) Online Subtitrat in Romana

Truth or Dare (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
3