Across the Pacific (1942)

La sfârșitul anului 1941 din filmul Across the Pacific, capitanul Leland Rick (Humphrey Bogart) este judecat de curtea martiala care il condamna sa demisioneze din armata deoarece a fost prins furand din casieria companiei El încearcă să se alăture armatei canadiene, dar este respins. Ulterior, el se imbarca pe o nava japoneză, Maru Genova, în Halifax pentru a calatori spre China, prin Canalul Panama pentru a lupta pentru Chiang Kai-shek.

La bord, el întâlnește pe canadiana Alberta Marlow (Mary Astor) și Dr. Lorenz (Sydney Greenstreet), un profesor de sociologie, care nu face un secret din admirația sa pentru japonezi și, prin urmare, nu este popular în Filipine, unde își are reședința. Leland ii spune lui Lorenz ca nu este loial tarii sale si ca e dispus sa vanda informatii militare cui este dispus să-l plătească.

Totusi se dovesteste ca Leland nu e deloc ceea ce pare. El este de fapt agent secret si incearca sa afle informatii cu privire la intentiile japonezilor cu privire la tara sa. Pentru a le castiga increderea le ofera acestora informatii clasificate dar nu banuieste cat de aproape beste declansarea atacului japonez. Leland incearca cu toate mijloacele sa stopeze planurile japonezilor. Va reusi el oare?


Titlu Romania: Dincolo de Pacific
Regia: John Huston, Vincent Sherman
Actori: Humphrey Bogart, Mary Astor, Sydney Greenstreet
An: 1942
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.9


Across the Pacific (1942) Online Subtitrat


Trailer