Ace the Case (2016)

Ace the Case (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Kaufman
Actori: Ripley Sobo, Lev Gorn, Susan Sarandon
An: 2016
Gen: Familie, Mister
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ace the Case

Atunci mama Oliviei in varsta de 10 de ani din filmul Ace the Case, merge într-o călătorie de afaceri pentru week-end, ea o lasa pe Olivia singura acasă, cu fratele ei Miles responsabil.


Trailer Ace the Case


Review Ace the Case

Lăsat în grija fratelui ei oarecum respingător adolescentă în timp ce mama lor merge într-o călătorie de afaceri de două zile, Olivia trebuie să se descurce destul de mult pentru ea. De aceea, ea mersul pe jos “Charlie” într-un moment neobișnuit. Crima de care martorii implică răpirea unei doamne vecin de oameni care-i forțează într-o dubă. Atunci când Olivia explică fratele ei ceea ce ea a văzut, el nu o crede la început – și apoi îi spune să nu se implice. Dar, îndrăzneței Olivia începe propria anchetă.

Din fericire, Olivia întâlnește detectivul Wheel (Susan Sarandon), care – deși sceptic la început – începe să creadă copilul precoce. Sarandon face o treabă excelentă face pe pneuri veni peste la fel de convingătoare ca și Olivia. Este un tratament pentru a viziona aceste două personaje interacționează unele cu altele. Cel mai bun scena lor implică luarea pneuri Olivia masa de prânz la un restaurant italian și tratarea ei la fel ca un adult. E neprețuit!

Din păcate, majoritatea celorlalți membri exprimate nu reușesc să vină la standardul Sarandon / Sobo. Cu toate acestea, un alt stand-out este Lev Gorn (americanii) ca chirurg, un bărbat angajat de tatăl doamnei sechestrat pentru a ajuta la găsirea ei și să se ocupe cu răpitorii. Dorn de grave expresii faciale și arte marțiale limbajul corpului sunt foarte distractiv sa ma uit. Păcat că nu știm de ce chirurg poartă iepure lui pentru animale de companie imens cu el aproape peste tot.