Accidentul – Stuck (2007)

Accidentul – Stuck (2007) film online subtitrat

Regia: Stuart Gordon
Actori: Bunthivy Nou, Rukiya Bernard, Suzanne Short, R.D. Reid, Mena Suvari
Anul: 2007
Gen: Comedie, Drama, Thriller
Durata: 85 minute
IMDB: 6.5

<7CjnN2jnVpU/Stuck.2007.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

O tanara fuge de la locul accidentului de masina in care este implicata. Nu este prinsa, insa viata ei dupa acest episod se schimba complet.

Pelicula lui Stuart Gordon ii are in distributie pe Mena Suvari care o interpreteaza pe Brandi Boski si pe Stephen Rea, cel care il joaca pe Thomas Bardo. “Accidentul” este inspirat de un fapt real, este vorba despre bizara si inspaimantatoarea poveste a unei asistente, care intorcindu-se acasa dupa ce bause cam prea multe pahare, loveste cu masina un barbat. Victima ramasese de curand fara slujba, asa ca ajunsese in strada. In loc sa ii acorde primul ajutor, femeia il ia acasa si, gindindu-se la ce impact ar avea aceasta intamplare asupra carierei si viitorului sau, decide sa il lase sa moara in garaj. Brandi avea de gand sa il lase acolo sa moara incet, iar apoi sa scape cumva de cadavru, ajutata fiind de iubitul ei. Thomas realizeaza ca, daca vrea sa mai traiasca, trebuie neaparat sa iasa din garaj inf ilmul “Accidentul”.

Caută orice metodă să scape cu viaţă: trece din parbriz în maşină, in Accidentul, pentru a ajunge la un celular pe care Brandi l-a uitat acolo când a doua zi a plecat la serviciu. Din nefericire, celularul rămâne fără baterie în mijlocul apelului către poliţie. Apoi găseşte ceva pungi de plastic şi o bucată de lemn (cu care Brandi l-a lovit în cap ca să-l ameţească, când a plecat la muncă) şi-şi face o atelă pentru piciorul rupt.