Accident (2017)

Accident (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Tondowski
Actori: Stephanie Schildknecht, Roxane Hayward, Tyrone Keogh
2017
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Accident

Caroline și Jess au planificat un weekend minunat. După o plimbare cu autobuzul mai lung, mergem la un festival de două zile cu muzică relaxată (dar fără recepție de telefon mobil). Stupid doar că Caroline nu a cumpărat bilete de autobuz, ci pe o călătorie. Chiar și mai prost că cunoscuții, unde vreți să începeți, anulați spontan. Bineînțeles, autobuzul a dispărut și cele două fete stau în mijlocul nicăieri fără nici o perspectivă de a ajunge mai departe.

Ergo, cineva decide să stea pe scenă. Din aceasta, Jess nu este foarte entuziast, dar inevitabil spune da. Și după un timp, băieții cu ticăloșie Thomas și Fred se opresc într-o mașină rece. Ei bine, forțați. Pentru că Thomas aproape a condus-o pe Caroline deasupra grămezii. Deci, fie: Împreună mergem pe drum și la început totul pare bine. Dar apoi cele două devin intruzive, ceea ce duce la un accident grav.

Ținute în mașină și situate undeva pe o pantă pe acoperiș, cei patru acum trebuie să se elibereze într-un fel și să se asigure în primul rând. Din moment ce este mai ușor de zis decât de făcut, este timpul pentru adevăruri. Și ei subliniază că mașina este de fapt furată, iar proprietarii nu sunt mulțumiți de pierderea …

La început Accident – Murderous Accident filmează îndeaproape fese și scindarea celor două femei de frunte de sex feminin, pentru a clarifica faptul că clientela adresată ar trebui să fie în principal bărbați.

În orice caz, nu este posibil să se explice de ce cele două bikini și lenjerie de corp în fața oglinzii unei toalete de toaletă verifică dacă acestea se potrivesc cu hainele.