Absolutely Fabulous The Movie (2016)

Absolutely Fabulous The Movie (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mandie Fletcher
Actori: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Jane Horrocks
An: 2016
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Absolutely Fabulous The Movie

Toate personajele cheie sunt acolo, Press Gang Julia Sawalha, gonflabile purtând bule Jane Horrocks “, iunie Whitfield, de fapt, de cotitură 90 în timpul filmărilor și Kathy Burke a relua rolul ca revoltător exigente de Magda. Cantareata superstar Lulu, Spice Girls Emma Bunton, Peep Robert Webb arată și Glee lui Chris Colfer se alătură distribuției.

Joanna Lumley încă arată incredibil de 70 (JL rău!), Dar 70! Wow! Caracterul ei Patsy a fost întotdeauna favorita mea și ea pare sa primeasca mai râde. Saunders isi reia Edina ei fără vină și, uneori, îmi este greu să-și amintească ceea ce ea e ca și în viața reală, așteptând ca ea să fie Eddie cu normă întreagă.

Filmul a introduce un tânăr Indeyarna Donaldson-Holness acest lucru fiind posibil debutul in actorie, care arată, din păcate. Nu e rău, dar nu este convingătoare. Nu se știu despre ea și mă întreb cum a primit rolul fiicei lui saffy.

Exista o multime de plasare a produselor și branding, Galore camee, mai multe apariții secundare decât de fapt, extra-uri și turnate cred că, mulți dintre ei din lumea modei pe care eu nu recunosc special, oh! Stella McCarthy. Pe cine știu este Joan Collins, Graham Norton, Jean-Paul Gaultier, Jerry Hall și chiar Dame Edna și un Timmy Mallet, plus multe altele!

Având o astfel de listă lungă de camee regali dovedește că e pentru fani în vârstă, mă îndoiesc că multe dintre aceste stele de argint ar fi recunoscute de o generație mai tânără. Apoi, din nou, există unele sweeties pentru copii, Pitch Perfect si Bridesmaid Aussie stele Rebel Wilson.


Trailer Absolutely Fabulous The Movie