Absentul – Fasandræberne (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Absentul – Fasandræberne (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Jussi Adler-Olsen, Nikolaj Arcel
IMDB: 7.1
Regia: Mikkel Nørgaard
Actori: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, Pilou Asbæk

Când este capturate în un mister crima a cărei premisă sună ca o mie de alte mistere crimă, care este fie o binecuvântare sau un blestem. Când vine vorba de Absentul (Fasandræberne), un thriller danez regizat de Mikkel Norgard, este o binecuvântare, chiar dacă sângele meu a început de fierbere la aproximativ jumatatea drumului prin intermediul și apoi a provocat aer cald pentru a distruge din urechi ca m-am luptat să păstreze emoțiile mele sub control.

Răspunsul meu pentru Absentul, desigur, nici o garanție că filmul Absentul se va obține acest tip de reacție pentru oricine altcineva. Cu toate acestea, se datorează, în parte, la combinația vartej de emotii profund simțit exprimate – sau ținute sub control – de o distributie superba, precum și orchestrație Norgard de starea de spirit expert-paced și narațiunea puternic care presează vreodată cu nerăbdare să concluzia inevitabilă.

Desigur, poze Noir moderne și mistere omor sunt de mult timp, bedfellows obișnuiți cu inseala cu alte sub-genuri. Absent Cel lipeste ferm de arme de toate acestea, înființarea misterul curat cu motivație suficientă pentru a obține complot în mișcare în direcția cea bună. Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) este un detectiv de poliție în Departamentul Q, care are un stack de 50 de cazuri nerezolvate se profilează pe forța. Partenerul său loial, Assad (Tarife Tarifele), ghionturi Carl spre teancul, dar Carl devine rapid obsedat de un caz vechi de 20 de ani. La început, el sapă în el dintr-un sentiment de obligație, care dă mod de a curiozitate autentică, iar apoi este alimentat de ultraj în creștere, în special la unul dintre presupusele participanților, Ditlev Pram (Pilou Asbaek), un om de afaceri bogat, care se bucură de îngâmfare o lume de privilegii in Absentul.