Absentia (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Absentia (2011) film online subtitrat

Regia: Mike Flanagan
Actori: Brandon Valley Jones, Doug Jones, Ian Gregory, Katie Parker, Courtney Bell
Anul: 2011
Gen: Groaza, Drama, Mister
Durata: 87 minute
IMDB: 5.6/10 din 4721 voturi

Deci, premisa este unul interesant. Filmul Absentia se deschide cu un pui gravidă tânăr pe nume Tricia (Courtney Bell) plimba detașarea cartier “lipsă” afișe pentru cineva care pare a fi o lungă pierdut iubit-o. Sotul ei. Este dezvăluit că el a fost dispărut de aproximativ 7 ani, astfel, că are un timp de greu de declarare el “mort de absentia”. Sora ei Callie apare la usa ei în căutarea unui loc de cazare, după o aparentă restricție la dezintoxicare. Callie este destul de cald. Katie Parker, care joacă Callie, este una dintre acele fete în un film de groază care emană o anumită realism pentru întreaga producție. Eu chiar sper să văd mai mult din ea în genul că eu chiar place uitam un film în care lucrurile se simte reale și se simte ca și cum cineva s-ar putea fi cunoscut pe vremuri. Și e fierbinte in Absentia.

Oricum … deci, Callie apare pentru a ajuta la sora ei Tricia face față cu întregul proces de a declara omul ei mort …, precum și Mooch. În timpul procesului de adaptare, se pare ca Tricia a fost Knockin ‘cizme cu un apelant domn a soiului în uniformă. Introduceți Detective Mallory (Dave Levine) … un fel nu-rahat de politist care încearcă cel mai greu sa de a ajunge la partea de jos a misterului soțului lipsă, în timp ce, de asemenea, încercarea de cel mai greu sa pentru a obține în chilotei DEM …, prin urmare, întreaga subplot preggers in Absentia.
Oricum … lucrurile devin un pic ciudat în timp ce Callie merge pentru o alergare de dimineata devreme printr-un tunel întunecat pustiu. De până …. ar fi ucis departamentul garderoba sa se imbrace Katie cu un costum de jogging mai dorit loc de echipamentul meu de baschet? Deci, ea se duce sa faci jogging până când ea se intalneste cu Abe Sapien el … Dl. Doug Jones.