Absenta – Absentia (2017)

Stana Katic interpreteaza rolul lui Emily Bryne in Absenta – Absentia online subtitrat, agenta FBI, care dispare in timp ce investigheaza cazul unui criminal in serie. Emily este declarata moarta, dar dupa sase ani de la disparitie este gasita intr-o cabana parasita. Odata intoarsa acasa, intregul univers pe care il cunostea are acum alte coordonate: sotul s-a recasatorit, copilul ei nu o mai recunoaste, fratele sau incearca sa supravietuiasca. Peste toate, Emily nu isi poate aminti ce i s-a intamplat, iar in curand, se intoarce intr-o valtoare ce pare fara final.

In sezonul doi din Absenta – Absentia online subtitrat, dupa urmarirea si uciderea celui care a rapit-o, Emily se straduieste sa revina la o viata normala, alaturi de fiul ei, Flynn, si fostul sot, agentul special Nick (Patrick Heusinger). In incercarea de a afla raspunsurile la intrebarile care o macina, Emily porneste intr-o ancheta obsesiva care scoate la iveala un criminal in serie si o spirala a conspiratiilor, care ameninta mai mult decat propria ei familie.

Absenta – Absentia online subtitrat, cu Stana Katic in rolul principal, urmareste povestea agentei FBI Emily Bryne care, in timp ce investigheaza cazul unui criminal in serie, dispare fara urma si este declarata moarta. Sase ani mai tarziu, este gasita intr-o cabana in padure, abia supravietuind, fara vreo amintire despre ce i s-a intamplat. Odata ce se intoarce acasa, afla ca sotul sau s-a recasatorit si fiul ei este acum crescut de alta femeie. Emily se trezeste in curand implicata intr-o noua serie de crime.

Absenta - Absentia (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Matthew Cirulnick, Gaia Violo
Actori: Stana Katic, Patrick Heusinger, Cara Theobold
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.3


Absentia SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01.Tabula.Rasa

S03E02.Capta.Est

S03E03.Nosce.Inimicum

S03E04.Alea.Iacta.Est

S03E05.Quid.Pro.Quo

S03E06.In.Quo.Ego.Vado.Vos

S03E07.Liberavit

S03E08.Veritas.Aequitas

S03E09.Tenebris

S03E10.Iterum.Nata


Trailer