Abracadabra (2017)

Abracadabra (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Pablo Berger
Actori: Maribel Verdú, Antonio de la Torre, Priscilla Delgado
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Abracadabra

Da, o nouă încercare cu home cinema, sau spaniolă sau orice vrei să-l numești. Mă încurajez pentru că mi-a fost recomandat de cineva în opinia căruia am încredere și pentru că m-am bucurat cu adevărat de versiunea tăcută a Snow White de către regizorul său, Pablo Berger. Dar, în același timp, nu pot să cred că ultimele mele două incursiuni în cinematografia spaniolă au fost un dezastru (pentru mine, nu pentru box office): Un monstru vine să mă vadă pe mine și pe Regresión. Și asta stabilește precedentul.

Ok, la rata unui film pe an nu pot spune dacă cinematograful spaniol este bun sau rău, dar asta e bine: pentru statistici, trebuia să-mi plac niște, nu?

Carmen (Maribel Verdu), o casnică din districtul Carabanchel din Madrid, la o zi descoperă că soțul ei, Carlos (De la Torre), pare posedat de un spirit rău. Acolo începe o anchetă exhaustivă, între terifiant și absurd, să încerce să-l recupereze.

Pablo Berger vine să definească acest film ca o paella de genuri. Nu are lipsă de rațiune. Este greu de spus care parte a liniei cade. Pentru că, deși este definit ca o comedie, nu există multe motive pentru acest lucru, cel puțin nu în sensul clasic. Filmul nu este amuzant, cu excepția, poate, cândva numărate pe care se încadrează în jenă.

De fapt, probabil, cele mai haioase personaje sunt și, mai precis, caracterizarea lor, din întotdeauna solide Maribel Verdu care choni de toc mahala. Tinta trebuie să transpire pentru a găsi, piață după piață, această colecție de cercei ochentera PENDANTS. La exagerarea lui Josep Maria Pou ca Fumeke (numele este adus la ei), un vrajitor. Mediu sau orice al treilea care este legat de hipnotism și spirite.