Above the Shadows (2019)

Above the Shadows (2019) online subtitrat este filmul fantezist al scriitorului/regizorului Claudia Myers, în care o tânără pe nume Holly (Olivia Thirlby) este literalmente, mai degrabă decât figurativă, invizibilă. Cu toate acestea, Holly și-a luat durerea de a fi invizibilă și a transformat-o în mijloacele sale de trai.

O fotografă, ce face fotografii secrete ale unor vedete, pe care le trimite publicației a unuei publicatii de bârfe de celebritate. Seful ei (David Johansen) crede că nu s-au întâlnit niciodată, bineînțeles, deși uneori își petrece timpul în birou, ascultând discuțiile sale și oferind un comentariu snarky pe care nu-l poate auzi.

Ea este ca o fantomă, nimeni nu o poate vedea sau auzi, dar poate mișca obiecte, folosește un telefon inteligent pentru a comanda lucrurile online, pentru a-și închiria apartamentul și așa mai departe.

Above the Shadows (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Claudia Myers
Actori: Megan Fox, Olivia Thirlby, Justine Cotsonas
An: 2019
Gen: Fantezie, Romantice
IMDB: 5.8


Above the Shadows (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Above the Shadows (2019)

Performanțele din filmul Above the Shadows sunt solide. Olivia Thirlby motivează filmul frumos, fără a face nimic să fie brânză sau lame chiar și atunci când teeters pe melodrama. Jim Gaffigan, deși nu are prea multe de făcut, continuă să demonstreze că este mai mult decât un comedian uscat care spune atât de mult, fără a spune deloc deloc ca tatăl îndurerat al lui Holly, care nu poate renunța la pierderea soției sale.

Alan Ritchson din 2019 subtitrate in romana are o prezență foarte naturală și ar putea avea cel mai pretențios rol în întregul film. El trebuie să fie bătut fără sens în luptele cu cușcă MMA și apoi să-i vărce sufletul emoțional. Chiar și Megan Fox (Transformers 2007, Jennifer’s Body 2009) oferă o performanță perfectă ca o Juliana, faimă actriță / fostă prietena a lui Shayne Blackwell.

Acum, pe o notă ușor negativă, deși cel mai probabil vă veți bucura de Above the Shadows în timp ce îl urmăriți și apreciați originalitatea materialului … rămâne de văzut cine este publicul pentru acest film.

Poate că nu există un public pentru el încă sau poate că este înainte de timpul său. Este un indie ciudat, dar cu adevărat inimaginabil, că oricine se confruntă cu o pierdere a unei persoane iubite sau care sa simțit oprită din societate ar trebui să verifice cel puțin o dată. Cu siguranta veti gasi ceva cu care sa va conectati chiar daca filmul de ansamblu nu va ramane complet in subconstientul dumneavoastra mult timp dupa ce a terminat.