Above Ground Level Dubfire (2017)

Ca o jumătate din duo-ul câștigător al premiului Grammy “Deep Dish”, Iran-American Ali Shirazinia (cunoscut ca “Dubfire”) sa stabilit drept unul dintre cei mai de succes DJ-i și producători din lume.

Dar drumul către succes nu a fost unul ușor. Cu interviuri sincere din partea familiei, a prietenilor din copilarie, a colegilor din industrie si a altor colegi, acest film are un aspect intim si cinstit in lumea nuanțata a muzicii de dans. Aceasta este o poveste aspirantă despre urmărirea pasiunii, îndrăzneți să visezi la mare și provocările care vin cu succes. Este un aspect insider ce-i place sa fii artist de muzica electronica de la Above Ground Level.

Un nou documentar Above Ground Level Dubfire online subtitrat despre viața iranianului american Ali Shirazinia, mai cunoscut sub numele de Dubfire, este disponibil pentru a viziona acum.

Regizat de Michael Koczynski și Mino Kodama, filmul urmărește “generarea carierei muzicale a lui Dubfire de a juca în cluburi locale din Washington DC, pentru a deveni mai târziu unul dintre cei mai influenți producători / DJ-i care lucrează astăzi”, potrivit sinopticului filmului.


Regia: Michael Koczynski, Mino Kodama
Actori: Ali ‘Dubfire’ Shirazinia, Armin van Buuren, Carl Cox
2017
Gen: Documentare, Muzicale
IMDB: 7.5


Above Ground Level Dubfire (2017) Online