About Last Night (2014)

În spumoasa comedie romantică About Last Night (2014) online subtitrat, patru tineri din Los Angeles se luptă cu suișurile și coborâșurile vieții amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlnește pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă și isteață, care e la fel de timidă ca și el când vine vorba de relații amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea… apoi în seara următoare… și apoi în altă seară.

About Last Night (2014) Online Subtitrat


Titlu Romania: Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.1
Regia: Steve Pink
Actori: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall


About Last Night (2014) Online Subtitrat


Trailer


Review About Last Night (2014)

Deși au fost descurajați și avertizați de Bernie și de cea mai bună prietenă a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan și Debbie din About Last Night încearcă să-și construiască o viață de cuplu. Ceea ce află în curând cei doi îndrăgostiți este că în ciuda bunelor intenții și a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celălalt, povestea lor de atracție spontană și veritabilă va cădea curând în cursele înșirate pe drumul vieții de cuplu și al monogamiei.

Printre partide de sex și dialoguri din About Last Night care compară vorbe de genul “hey, baby” cu “și tu, ce ai făcut azi?,” sau aranjamente de vacanță , ca să nu uităm de dezbaterile și implicațiile pe care le aduce un animal de companie – Spune ce-ai făcut azi noapte pune sub lupă relațiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie –plină de umor, romantică și extrem de antrenantă – asupra vieții de cuplu.

O versiune nouă a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi și Elizabeth Perkins, actualul Spune ce-ai făcut azi noapte îi urmărește pe tinerii protagoniști pe drumul de la bar și până în dormitor și apoi în lumea reală, unde toate cuplurile sunt puse la încercare.