Abominable (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Yeti in animatia Abominable online subtitrat s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică. Produs de DreamWorks Animation, ”Abominable” spune povestea adolescentei Yi, care întâlneşte pe acoperişul apartamentului său o creatură fantastică, un Yeti rătăcit în metropola chineză Shanghai.

Fetiţa porneşte, împreună cu prietenii săi puşi pe şotii Jin şi Peng, într-o călătorie fantastică, la finalul căreia Yeti urmează să-şi reîntâlnească familia pe cel mai înalt vârf de pe Terra, Everest. Pentru a-şi îndeplini cu bine misiunea, cei trei prieteni trebuie să se ferească de Burnish, un om bogat care doreşte să-l captureze pe Yeti, şi de zoologul Dr. Zara.

Pelicula este regizată de Jill Culton şi Todd Wilderman, iar vocile personajelor sunt asigurate de actorii Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin şi Michelle Wong.

Abominable (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Yeti – Omul Zăpezilor
Regia: Jill Culton, Todd Wilderman
Actori: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor
An: Filme Online 2019
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.3


Abominable (2019) Online CAM


Trailer


Abominable (2019)
Abominable (2019) Online Subtitrat in Romana

Yeti in animatia Abominable online subtitrat s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică. Produs de

Editor's Rating:
5