Abe & Phil’s Last Poker Game (2017)

Abe & Phil’s Last Poker Game (2017) Online Subtitrat


Regia: Howard Weiner
Actori: Martin Landau, Paul Sorvino, Maria Dizzia
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Abe & Phil’s Last Poker Game

Cu soția sa, Molly (Ann Marie Shea), suferind de demență și sănătatea proprie. Abe (Martin Landau) aleg să-și mute tânărul într-o casă de îngrijire medicală pentru o îngrijire mai ușoară. Încercând să facă tot ce este mai bine dintr-o situație oribilă. Abe se împrietenește cu Phil (Paul Sorvino), un fost bărbat doamnelor și un jucător de poker avid, care este singur, căutând un partener pentru a-și păstra compania când locuitorii mor în jurul lui.

Pentru filmul Abe, filmul se dovedește a fi o șansă să se redescopere, încet împins din lumea întunecată a lui Molly. Ceea ce îi permite să-și exploreze dorințele, în curând căzând în poftă de Sheryl (Pamela Dubin). Un voluntar jucăuș și voluntar. De asemenea, în mix este Angela (Maria Dizzia). O asistentă medicală care a venit la complexul Cliffside Manor pentru a-și căuta tatăl ei de naștere. Agățându-se de informații vagi despre faptul că omul mister este rezident, găsind cele mai promițătoare conduceri în Abe și Phil.

Weiner nu trece deloc procesul de mutare într-o casă de îngrijire medicală, oferind un act de deschidere jalnică care urmează lui Abe și lui Molly. In timp ce îsi împachetează lucrurile și se îndreaptă spre destinația lor finală, cu soțul atent la fragilitatea mentală a soției sale stat. Acordând o atenție deosebită unei haine speciale de blană pe care este hotărât să o păstreze în dulapul său, în ciuda potențialului pentru un personal lipicios.