Abduction 101 (2019)

Trei femei frumoase din filmul Abduction 101 (2019) online subtitrat găsesc o casă ciudată în pădure. Ele decid să se strecoare și să vadă ce se întâmplă inauntru, dar nu se așteaptă ca un coșmar să înceapă.

Abduction 101 (2019) Online


Regia: Robin Entreinger, Steve Noir
Actori: Luna Labelle, Nixi Oblivion, Brianna Shewbert Rouse
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 3.0


Abduction 101 (2019) Online


Trailer


Review Abduction 101 (2019)

Abduction 101 (2019) este povestea despre un trio de femei fierbinți la o cabină din pădure, izolată de toată lumea – știi, acea veche castor de groază. Au auzit zvonuri despre un cult ciudat în clădirea de lângă ei și curiozitatea le primește mai bine. Odată ce investighează, se găsesc într-o luptă pentru viața lor împotriva ororilor mai rău decât ar fi putut imagina.

Abduction 101 (2019) ma lovit acasă. Îmi plac filmele de groază. Fie că este vorba de un fior de înfricoșătoare (cum ar fi “The Scream”) sau de thrilleri psihologice artistice (The Babadook și The Exorcist) sau distracție trashy (Suspiria și The Evil Dead), dacă e bine îmi place.

Din pricina asta, când luasem un curs de film la facultate, ori de câte ori mi-a fost atribuit un proiect de film, a fost întotdeauna un film de groază. Erau întotdeauna întunecați, peste cap și făcuți să șocheze. Vizionarea lui Abduction 101 (2019) mi-a amintit de acele zile. Aceasta este ceea ce am iubit – și ceea ce nu am făcut-o.

Aș spune că a fost o bucată mare de film, aș spune o bună parte a actului unu și a actului trei, ceea ce a făcut ca acest film să se simtă mult ca un film student. A fost foarte pretențios, mai ales cu scenele despre naratorul filmului. Vreau să fiu cinstit, în timp ce acest personaj a fost utilizat în mod esențial pentru a preciza care este punctul filmului – și teoria regizorului despre filmele de groază și de ce le vedem – nu cred că era necesară pentru film.

Simțeam că filmul încetinește ori de câte ori se pune accentul pe ea. Eu nu vina actrita, acest lucru se simte mai mult ca o problemă în scris. Dialogul ei se simțea foarte deconectat de ceea ce se întâmpla în restul filmului și se simțea ca o filosofie care nu este adâncă sau interesantă. Simt că această deconectare a fost deliberată, ceea ce mă face să cer întrebarea, de ce?

Problema celui de-al treilea act a fost cum a simțit amator (pentru lipsa unui cuvânt mai bun). Sa simtit ca bugetul filmului nu a fost capabil sa atinga viziunea dorita, iar regizorul nu a facut o treaba fantastica de ao ascunde. Acesta a fost genul de film pe care l-aș fi reluat în zilele mele de colegiu. Editare a ascuns în mod clar modificări de efect – distractiv – și muzica a fost repetată, în fața ta și foarte distragătoare. Pur și simplu nu a lucrat pentru mine și m-au chicotat în timp ce mergea de-a lungul.