A Witches’ Ball (2017)

A Witches’ Ball (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Justin G. Dyck
Actori: Morgan Neundorf, Joey Fatone, Karen Slater
An: 2017
Gen: Familie
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis A Witches’ Ball

Acesta este un film prietenos cu familia. Nu există nici o limbă greșită, violență, nuditate sau orice altceva care ar pune întrebări pentru tinerii spectatori. Filmul este evaluat “PG”, dar mi-ar acorda sincer un rating “G”.

Odată cu apropierea de Halloween, acest lucru ar fi ideal pentru o familie cu copii mici să se bucure împreună. Nu este înfricoșător deloc. De asemenea, nu vorbește neapărat despre Halloween, dar mulți ar putea asocia un film despre vrăjitoare cu Halloween. Sunt sigur că acest film se poate bucura pe tot parcursul anului.

Cred că acest film ar atrage mai mult fetițele decât băieții. Personajul principal este o fată și majoritatea celorlalți conducători sunt femei. Cu toate acestea, există unele elemente care ar atrage la băieți, cum ar fi un șobolan vorbind și o vrăjitoare puțin leprechaun.

Este un pic “brânzos” și previzibil, dar, sa orientat mai mult spre copii decât la adulți. Aș fi putut face fără o singură scenă de cântărire, dar cred că a fost o parte necesară a filmului (alte cuvinte au fost necesare pentru a obține povestea peste).

CGI (Computer Generated Images) a fost de fapt destul de bună, având în vedere că acest film nu este un buget mare.

Dacă sunteți în căutarea unui film prietenos cu familia pentru următoarea noapte de film, A Witches ‘Ball este o opțiune frumoasă.