A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

In filmul de Craciun A Very Harold & Kumar 3D Christmas online subtitrat, avem parte de a treia aventura a celor doi zapaciti fumatori de iarba, Harold si Kumar.

Au trecut sase ani de la aventura memorabila a celor doi buni prieteni Harold Lee si Kumar Patel in Guantanamo Bay. Iar barbatii buclucasi care transforma orice eveniment intr-un dezastru de proportii nu mai sunt in relatii atat de apropiate; Harold intemeindu-si o familie si avand deja o fetita. Atunci cand un pachet misterios si voluminos continand un brad superb este livrat din greseala in pragul casei lui Kumar. Desi destinatarul trebuia sa fie socrul lui Harold, primul decide sa redirectioneze cadoul si incendiaza in mod accidental pomul de Craciun comandat de catre tatal sotiei lui Harold.

In loc sa isi ceara scuze de la socrul lui in numele lui Kumar si sa ii marturiseasca acestuia cum s-a petrecut incidentul; Harold ia decizia neinspirata de a trece totul sub tacere si de a colinda prin tot New York-ul impreuna cu vechiul lui amic; in ajunul Craciunului, pentru a gasi un brad la fel de spectaculos cu care sa il substituie pe cel ars.


Titlu Romania: Un Craciun cu Harold si Kumar
Regia: Todd Strauss-Schulson
Actori: Kal Penn, John Cho, Neil Patrick Harris
An: 2011
Gen: Aventura, Comedie, Craciun
IMDB: 6.3


A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) Online Subtitrat


Trailer