A Very English Scandal (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Liderul Partidului Liberal britanic, Jeremy Thorpe din mini seria de 3 episoade A Very English Scandal online subtitrat, este acuzat de o conspiratie in care el si-ar fi ucis ex-iubitul homosexual si a fost fortat sa se supuna procesului in 1979.

Un scandal foarte englezesc se afla in jurul tanarului Jeremy Thorpe (Hugh Grant), un deputat care a devenit liderul Partidului Liberal, dar – incepand din 1965 si cu povestea din 1961 – era o vreme in care daca erai gay era foarte mult pentru toti. Din fericire, aceste zile sunt mult mai luminate. Atata timp cat nu dai de un idiot din Marea Britanie.

Hugh Grant isi face treaba cu brio ca intodeauna in acest serial Un scandal britanic. El a fost impartit intre relatia gay cu Norman Scott (Ben Whishaw) si incercarea sa candideze la conducerea liberalilor; care in mod evident nu sunt foarte liberali. Spun asta pentru ca a arata bine si a primii functia, Thorpe va trebui sa se casatoreasca … cu o femeie!


Titlu Romania: Un scandal britanic
Regia: Stephen Frears
Actori: Hugh Grant, Ben Whishaw, Alex Jennings
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Biografie, Comedie, Crima
IMDB: 7.9


A Very English Scandal SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


A Very English Scandal (2018)
A Very English Scandal (2018) Online Subtitrat in Romana

Liderul Partidului Liberal britanic, Jeremy Thorpe din mini seria de 3 episoade A Very English Scandal online subtitrat, este acuzat de o conspiratie in ca

Notă film - PortalulTauTV.net:
5