A Taxi Driver (2017)

Un tată văduv și un șofer de taxi îl ia pe un reporter german de la Seul la Gwangju pentru a acoperi revolta din 1980.

1980. Filmul A Taxi Driver online subtitrat începe inofensiv. Un conducător de taxi văduvă din Seul, care se străduiește să se întâlnească cu el și cu fiica sa. El vrea mai mult sau mai puțin să facă ceea ce trebuie într-o țară în care circumstanțele nu sunt atât de bine, dar vă puteți trăi viața. Filmul trage câteva inimii aici și acolo, dar niciodată prea mult. Este surprinzător de tact și regizorul reușește să renunțe la poveste și îi permite actorilor buni să picteze o imagine a vieții cotidiene.

Intrați într-un reporter german care miroase o poveste bună după ce a fost avertizat de un coleg al BBC care îi spune că situația generală tensionată din Coreea de Sud a devenit într-o oarecare măsură mai gravă. Are nevoie de un șofer și șoferul de taxi are nevoie de bani. Este o relație din necesitate și niciunul dintre ei nu pare să se teamă unul de celălalt.

În curând, ambele trebuie să se conformeze faptului că se află într-o situație care are o mare relevanță pentru țara și profesiile lor. Întoarcerea nu este posibilă. “A face ceea ce trebuie” înseamnă că o persoană obișnuită trebuie să găsească curaj extraordinar.


Titlu original: Taeksi Woonjunsa
Regia: Hun Jang
Actori: Kang-ho Song, Thomas Kretschmann, Hae-jin Yoo
2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.9


A Taxi Driver (2017) Online