A Tale of Two Coreys (2018)

Filme online 2018 A Tale of Two Coreys, desigur, este un film despre prietenia tumultoasă dintre actorii Corey Haim și Corey Feldman. Erau stele în anii ’80 și înfrângeri în anii ’90. Ei erau infamați pentru luptele lor. Cu drogurile și pentru toți ceilalți demoni care vin cu renumele de la o vârstă fragedă.

În cele din urmă, Feldman a ajuns în temnița direct-to-video, în timp ce Haim sa dovedit a fi în esență neschimbat. Oarecum inevitabil, în cele din urmă s-au găsit reuniți prin televiziunea reală. Corey Haim a murit în 2010, la vârsta de 38 de ani. După moartea sa, Feldman a anunțat că, la vârful lor. Atât el cât și Haim au fost victimizați de pedofili de la Hollywood.

În ultimii câțiva ani, Lifetime a difuzat mai multe biopicuri despre celebrități și câteva filme “neautorizate”. Despre drama în spatele scenei la emisiuni TV precum Saved By The Bell, Full House și Beverly Hills 90210. Cu excepția celor 90210 film, nici unul dintre ele nu a fost deosebit de memorabil.

De prea multe ori, ei au promis 2018 A Tale of Two Coreys, doar pentru a oferi o versiune udată de ceea ce toată lumea știa deja. Combinați asta cu unele alegeri discutabile și veți înțelege de ce ceasurile veteran. Lifetime adesea își revin la ochi când Lifetime anunță un alt biopic al celebrităților.

Cumva, o poveste de două Coreys reușește să scape de blestemul biopic pe viață.


Regia: Steven Huffaker
Actori: Elijah Marcano, Justin Ellings, Scott Bosely
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.2


A Tale of Two Coreys (2018) Online Subtitrat