A Score to Settle (2019)

Nicolas Cage in filmul A Score to Settle (2019) online subtitrat arată încă o dată motivul pentru care este unul dintre actorii intensi de la Hollywood, cu portretizarea unui fost hot, iar după cum indică titlul, el are un scor de stabilit. După ce a executat o pedeapsă de 19 ani de închisoare, fostul gangster Frank Carver a ieșit și primul său lucru de făcut este să se reunească cu fiul său Joey, un fost drogat care acum este curat. Tensiunea este încă acolo, dar, odată cu întoarcerea lui Frank pe un teren vechi, el găsește banii economisiți înainte de sentință.

Totuși, sub suprafață, Frank are altceva planificat. Fiind țapul ispășitor într-o crimă brutală, Frank intenționează să-și urmărească fosta gașcă și să stabilească scorul. La început, se confruntă cu Q, care este acum un proprietar de bar care s-a retras de multă vreme și așteaptă nunta fiicei sale. Q decide să-l informeze pe Frank despre locația altor doi membri înainte de a dori să-și găsească șeful, Max.

A Score to Settle (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Shawn Ku
Actori: Nicolas Cage, Benjamin Bratt, Noah Le Gros
An: 2019
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 4.5


A Score to Settle (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review A Score to Settle (2019)

Este întotdeauna frustrant când îți dai seama de răsucirea majoră a unei povești înainte de a fi dezvăluită. Este iritant mai ales când îți dai seama aproape imediat, dar este un fel de enervare specială, atunci când realizatorii par să iasă din calea lor să telegraficeze un complot. Un scor de soluționat se încadrează în ultima descriere și merge chiar mai departe de atât – oferind jocul mai devreme și des.

Desigur, asta nu ar trebui să conteze in A Score to Settle, pentru că, în timp ce o răsucire poate re-contextualiza sau redefini o poveste, povestirea este importantă. Aici, obținem un thriller de răzbunare simultan supărat și obositor, întrucât personajul principal pierde foarte mult timp făcând nimic de mare valoare între pâlcurile de răzbunare violentă. Scenaristul John Newman și regizorul Shawn Ku par să creadă că au făcut un tip subversiv de poveste de răzbunare, în care răzbunarea este secundară și rezultatele nu merită efortul. Totuși, este mai ales un bust de râs.

După ce Frank (Nicolas Cage) este eliberat devreme din închisoare pentru un viol de crimă, deoarece suferă de o formă de insomnie potențial fatală (Da, logica filmului se destramă repede), se reîntâlnește cu fiul său adult Joey (Noah Le Gros).

Combinarea unei recitări a simptomelor lui Frank și circumstanțele extrem de îndoielnice ale reîntâlnirii tatălui-fiu spune destul de mult care va fi marea surpriză a acestei povești, dar asta este chiar ideea. Cu o geantă plină de bani pe care Frank i-a ascuns, tatăl și fiul o trăiesc la un hotel fantezist, în timp ce Frank încet – foarte încet – se pregătește să-și ucidă vechii cunoscuți ai mafiei, care l-au lăsat să cadă pentru o crimă de aproape două decenii. în urmă.

Uitați de obiecția flagrantă a răsucirii și, în schimb, notați clișeele asortate, inclusiv lucrătorul de sex cu inimă de aur (interpretat de Karolina Wydra), care îi oferă lui Frank o perspectivă nouă, și mishmash-ul tonal al filmului, care trece de la jucăuș la sincer, fără avertisment . Există un fir de regret, spus de vechii cunoscuți / potențialele victime ale lui Frank, dar este doar atins. Totuși, cel mai confuz este modul în care filmul l-a învățat pe Frank în mod repetat pe inutilitatea răzbunării, doar pentru a-l face să meargă după el și să-și omoare țintele.

Complotul are puțin sens. Personajele fac și mai puține, iar punctul din A Score to Settle este la fel de confuz precum sunt în mod evident cineaști.