A Question of Faith (2017)

A Question of Faith (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kevan Otto
Actori: Richard T. Jones, Kim Fields, C. Thomas Howell
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 4.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis A Question of Faith

Pastorul David Newman este un soț și un tată iubitor, care urmează să preia biserica tatălui său, neglijând promisiunile pe care le-a făcut fiului său de 12 ani, Eric. Kate Hernandez, este o mamă singură și proprietara unui restaurant local. Fiica ei, Maria, este o adolescentă cu un spirit liber care aspiră să fie prima din familia ei care va merge la facultate.

John Danielson este proprietarul unei firme de construcții aflate în declin, care vede cariera de cântăreață a tinerei sale fiice Michelle, ca pe o cale de ieșire din necazurile financiare. Viața acestor străini se intersectează brusc când două lovituri de soartă îi izbesc succesiv.

Prima: în timp ce trimite mesaje și conduce mașina, Maria îl lovește accidental pe Eric. Eveniment care o trimite pe Maria în închisoare și îi lasă familia lui Eric într-o dilemă de neconceput. A doua: în timp ce are o audiție pentru o casă de producție importantă, Michelle se prăbușește, ducând la o descoperire sumbră despre sănătatea ei. Care zguduie fundamentul visului tatălui ei. Toate cele trei familii se găsesc la o răscruce de drum, interogându-și credința și descoperind noi sensuri.