A Plastic Ocean (2016)

A Plastic Ocean (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Craig Leeson
Actori: David Attenborough, Sylvia Earle
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Plastic Ocean

A Plastic Ocean începe când jurnalistul Craig Leeson, căutând balena albastră evazivă, descoperă deșeurile de plastic în ceea ce ar trebui să fie oceanul curat. În acest documentar de aventură, Craig se alătură echipei Tanya Streeter și unei echipe internaționale de oameni de știință și cercetători și călătoriază în douăzeci de locuri din întreaga lume în următorii patru ani pentru a explora starea fragilă a oceanelor noastre, pentru a descoperi adevăruri alarmante despre plastic poluarea și dezvăluie soluții de lucru care pot fi puse în aplicare imediat.

Cu o multitudine de documentare despre animale sălbatice aflate acolo, mergând la screening-ul unui ocean plastic, cu siguranță aveam rezervări. Cu toate acestea, mulțumesc bunătatea, presupunerile mele au fost complet distruse de această perspectivă cinematică și globală asupra impactului pe care îl are producția și eliminarea materialului uman asupra corupției oceanelor pământului, a vieții sălbatice și, în mod șocant, asupra umanității în sine. Fiind atât o sărbătoare vizuală, cât și o experiență neprețuită de învățare, filmul este unul care trebuie văzut în cea mai mare măsură.

Producția are o cantitate extraordinară de cercetare și forță de muncă; domeniul de aplicare al proiectului este cu adevărat uluitor. Ca o colaborare între co-fondatorul Fundației Ocean Oceans și producătorul Jo Ruxton și jurnalistul-cum-regizor Craig Leeson, rezultatul este un documentar albastru Planet-esque, cu un plus de interviuri utile cu biologi marini, locuitorii insulelor Pacificului , și experți din industrie.