A Perfect Plan (2020)

Filmul online A Perfect Plan (2020) este despre patru hoți notorii care sunt ademeniti într-un depozit fortificat și obligați, de un altul, să plănuiască și să comită un jaf de diamante. Jesse D. Ikeman își face debutul regizoral, avandu-i si pe Carlo Rota și Yannick Bisson ce intregesc distribuția. William Forsythe detine un rol în thriller-ul A Perfect Plan, alături de Kathleen Munroe (Patriot, The Void). Forsythe interpreteaza un escroc old-school care, împreună cu o tânără (Munroe), ajunge captiv în acel depozit fortificat, iar Theo ii obliga să planifice jaful, fiind vorba despre colecția secreta de diamante a lui John D. Rockefeller. Carlo Rota (24, Breaking Bad) îl interpreteaza pe Theo.

Forsythe este cunoscut pentru rolul său din Mob Doctor, dar și pentru interpretarea lui Al Capone, la inceputul anilor ’90, in revival-ul filmului The Untouchables. Celelalte credite TV includ apariții în Hawaii Five-0, Boardwalk Empire, The Mentalist, Justified, Chicago Justice și Daredevil. Pe partea de lungmetraj, Forsythe a jucat în thrillerul de acțiune Hard Powder, alături de Liam Neeson, și în remake-ul live-action pentru pelicula A Little Mermaid.

Creditele TV din portofoliul lui Munroe includ interpretarea lui Alice Tavner in Patriot, Mari în Strangers și Rachael Braidwood in drama-fantezie Resurrection. A Perfect Plan (2020) este produs de RivvR Media, în asociere cu Vortex Words and Pictures și V71 Entertainment. Bill Marks este producător, Christopher Giroux și David Miller sunt producători executivi, iar George Mihalka este executivul responsabil cu producția.

A Perfect Plan (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Jesse D. Ikeman
Actori: William Forsythe, Kathleen Munroe, Carlo Rota
An: 2020
Gen: Actiune, Crima, Mister
IMDB: 4.0


A Perfect Plan (2020) Online Subtitrat


Trailer