A moi seule (2012)

A moi seule (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Frédéric Videau
Actori: Reda Kateb, Marie Payen, Hélène Fillières, Cyril Troley, Jacques Bonnaffé, Agathe Bonitzer
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 91 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

A moi seule poate prea mult, astfel pentru unii – studiu prestate de sechestrare de-a lungul 8 ani o fată și eliberarea ulterioară în mâinile unui răpitor tulbure, Coming Home (A moi seule) repetari-un efort de interesant al doilea de low-cheie de la scriitor francez regia Frederic Videau. Cu un avans de viraj incantatoare din Agathe Bonitzer ca acest articol modest Berlin Concurența ar trebui să găsească nișă joc isteț captiv care arată ea însăși să fie atât sfidătoare și supusă spre rapita Arthouse larg, cu o recepție locală puternică care însoțește 4 aprilie eliberare locală .

Deși un titlu de deschidere pretenții de carduri că filmul A moi seule este o “lucrare de imaginația autorului,” recentele cazuri austriece Natascha Kampusch (care a fost ținut timp de opt ani înainte să evadeze) și Elisabeta Fritzl (al cărui tată blocată în interior ei de peste două decenii, siring șapte dintre copiii ei) provin în mod clar în minte aici. Cu toate acestea, mai degrabă decât furnizarea de tipul de teatru clinice distanțat care a devenit un standard Euro fest tarif, Videau oferă un portret surprinzător de ofertă și chiar și ocazional amuzant de ura, confuzia și afecțiunea de netăgăduit care apare dintr-o asemenea relație pe termen lung între răpitor și victimă in filmul A moi seule.

Tăiere înainte și înapoi între perioadele premergătoare și după sechestrarea în vârstă de 18 de ani, Gaelle (Bonitzer) la mâinile retras lucrător depozit de cherestea Vincent (Reda Kateb), narațiunea evită configurarea suspans multor thriller psihologic. În schimb in A moi seule, acesta se deschide cu Vincent brusc (și în mod inexplicabil, cel puțin până la bobina final) stabilirea Gaelle liber, atunci backtracks pentru a dezvălui detalii cu privire la modul lor de viață tulburătoare, și modul în care, întins peste opt ani, un astfel de stil de viață a devenit din păcate norma pentru ambele dintre ei.

Forțat să-și petreacă cea mai mare parte din timpul din A moi seule, ei într-un subsol blocat în timpul naștere ei, și apoi într-un spital de psihiatrie dată ea a lansat, Gaelle graifere în mod constant pentru a găsi locul ei în lumile opuse, dar curios similare: In timp ce sub arest a lui Vincent, ea încearcă ca ea poate să se bucure de plăcerile minute pe zi (o bucatica de lumina soarelui, la câteva minute de pe internet) ale unei existențe altfel oribil; atunci când ea este în aer liber, ea însăși susține involuntar la blând sondare a unui psihiatru (Helene Fillieres), suferă de îmbrățișări de mama ei de sentimentul culpei (Noémie Lvovsky, excelent), și încearcă să păstreze clară a unei paparazzi locale urmărire.

În ambele cazuri, viata este dovedit a fi atât o închisoare mentală și fizică pentru smart adolescent, extrem de inventiv, iar Coming Home este în cele din urmă mai puțin un portret al unei infracțiuni pe termen lung decât aceasta este o descriere nuanțată a modului în care fetele ca Gaelle sunt totdeauna la mila capriciile adulți din A moi seule.

În această măsură, filmul A moi seule este de Bonitzer pentru prelevarea, precum și cu acvilin ei, frumusețea fragilă, actrita tineri (și fiica de film Pascal Bonitzer si Sophie Fillieres) descrie pricepere un caracter a cărui rezistență și simțul umorului de multe ori vin în detrimentul ei bun-simț.

Pe măsură ce crudă încă fragil Vincent in filme online A moi seule, Kateb (care a avut un rol mic, dar memorabil în Jacques Audiard lui Un profet) transformă o persoană, fără îndoială, deteriorate într-o figură destul de impresionant, și, uneori, nu este clar care e de fapt fiind deținute de care aici: Vincent pare la fel de mult robi în dorința de companie permanentă Gaelle ca ea supusă voinței sale fizice pură. (Deși nu el încearcă să o violeze, o relație sexuală este sugerat la un moment dat.)