A.M.I. (2019)

O fată în vârstă de șaptesprezece ani din filmul A.M.I. (2019) online subtitrat formează o relație co-dependentă cu o inteligență artificială pe telefonul ei și apoi incepe o serie de crime.

A.M.I. (2019) Online


Regia: Rusty Nixon
Actori: Debs Howard, Philip Granger, Sam Robert Muik
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 4.3


A.M.I. (2019) Online


Trailer


Review

Filmele Cyber ​​horror precum A.M.I. (2019) cresc exponențial până în anul, indiferent dacă are de a face cu noi (și mai ieftine) moduri de filmare sau cu posibilitatea de a apela la milenii. În ceea ce privește fiecare sub-gen de groază, în ultimii 20 de ani, filmele de groază cibernetice ne-au oferit niște filme grozave, unele decentă și multe lucruri nedescoperite.

A.M.I. (2019) (ceea ce înseamnă Artificial Machine Intelligence) este un film canadian de groază cibernetică care se învârte în jurul lui Cassie, o fată adolescentă a cărei mama a murit într-un accident teribil de mașină și care se întâlnește acum cu un jucător de fotbal douchebag. Cel mai bun prieten al lui Cassie este, de asemenea, o ființă umană teribilă, deoarece are o aventură cu prietenul lui Cassie (Liam).

Singura cale pe care Cassie o găsește pentru a umple golul vieții ei goale este de a forma o relație co-dependentă cu un software pe telefonul său (fel ca Siri), pe care Cassie îl transformă într-o figură mamă. Lucrurile iau o întorsătură întunecată foarte repede în această fotografie de 75 de minute, deoarece softul îl împinge pe Cassie să comită acte criminale împotriva celor care o fac să sufere.

Deși premisa sună foarte proastă in A.M.I. (2019), sunt de părere că nici un subiect nu este teribil dacă povestea este bine prezentată și are inima (pentru a parafraza din acel fantastic film intitulat Midnight in Paris, 2011). În afară de aceasta, liniile plotului din A.M.I. are potențialul pentru comentarii interesante, secvențe infricosatoare și viziuni neconvenționale.