A Gray State (2017)

A Gray State (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Erik Nelson
Actori: Mason Hendricks, Danny August Mason, Chris Peck
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis A Gray State

Cântărătorul Nelson a achiziționat anterior materiile prime pentru documentarul “Grizzly Man”. Deși inițial intenționa să direcționeze filmul însuși, a văzut avantajul de a transforma direcția spre Werner Herzog și a produs. Herzog a returnat favoarea producătorului executiv “Un stat greu”, care are câteva asemănări notabile cu predecesorul său. În afară de căutarea unor cazuri ciudate care sa încheiat cu o tragedie violentă, ambele filme fac uz de imagini video copioase lăsate în urmă de subiecții lor.

În ultimii patru ani ai vieții sale, David Crowley era un om obsedat și una dintre obsesiile lui își înregistrase propria viață. Nelson a reușit astfel să-și construiască narațiunea de la sute de ore de video plus nenumărate egoiste și documente audio și scrise. De asemenea, în plus față de intervievarea multora dintre prietenii lui Crowley, colegi de familie și de film, el a arătat sau a interpretat o parte din acest material pentru ei. Reacțiile lor sunt uneori la fel de luminoase ca și materialele.

După moartea tragică a lui Crowley, câțiva dintre admiratorii săi din mass-media sociale au început să acuze că decesele au fost “misterioase”. Si sugerând că a fost ucis de o conspirație care nu voia să se facă “statul gri”. Acest lucru deschide diferite căi narrative și direcții speculative pe care Nelson le-ar fi putut urmări. Dar el nu alege. Mai degrabă, el observă aceste suspiciuni întunecate la începutul cronicii sale. Inainte de a se întoarce să examineze ceea ce a dus cu adevărat la tragedie.