A Good Woman Is Hard to Find (2019)

Filmul online A Good Woman Is Hard to Find are ca temei o conexiune perfectă intre regizor, care știe să genereze suspans, și o actriță capabilă să ofere o interpretare complexa. Regizorul este Abner Pastoll, al cărui Road Games a fost unul dintre indy-urile reprezentative in 2015. Actrița este Sarah Bolger, care a fost remarcată pentru prima dată în mult apreciatul film In America al lui Jim Sheridan, iar apoi a cunoscut un mare succes in televiziune, cu The Tudors și Once Upon a Time.

Împreună, au dat viata unui thriller electrizant despre o persoană amabila ajunsa fortat într-o situație îngrozitoare. Filmul A Good Woman Is Hard to Find a fost proiectat, prima oara, la Festivalul Internațional de Film Fantasia din 2019. Bolger o interpretează pe Sarah, o văduvă care încearcă să aibe grija de cei doi copii. Fiul Ben (Rudy Doherty) a fost extrem de traumatizat; a devenit selectiv mut de când si-a văzut tatăl înjunghiat până la moarte. Necazul vine la Sarah in persoana lui Tito (Andrew Simpson), un hot marunt care tocmai a jefuit un lord al drogurilor, Leo Miller (înfățișat amenințător de Edward Hogg).

Tito da buzna în casa ei și ascunde drogurile in baie, amenințând că îi va răni copiii dacă il da de gol. În cele din urmă, Leo isi da seama de cum stau lucrurile, iar Sarah este în mare pericol. Singura modalitate de a supraviețui este de a lua problema în propriile mâini, lucru pe care îl face cu agerime și calm. Povestea ne cuprinde imediat, făcând ca pierderea lui Sarah să pară reală.

Există zvonuri că soțul ei a fost un dealer si, deși le tine piept in fata celorlalti, putem spune că are îndoieli in adancul sufletului. Oare bărbatul pe care îl iubea putea fi altceva decât ceea ce părea? Este evident că Sarah, emoțional, atarna de un fir de par. Datorită interpretarii simpatice a lui Bolger, înțelegem de ce Tito este capabil să o amenințe fara ezitare. Cum polițiștii nu au făcut nimic pentru a rezolva crima soțului sau, iar ea nu vrea să-și piardă vreunul din copii, frica devine paralizantă.

A Good Woman Is Hard to Find (2019) Online Subtitrat


Regia: Abner Pastoll
Actori: Sarah Bolger, Edward Hogg, Andrew Simpson
An: 2019
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.2


A Good Woman Is Hard to Find (2019) Online Subtitrat


Trailer