A Good Man (2014)

A Good Man (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Keoni Waxman
IMDB: 4.6
Regia: Keoni Waxman
Actori: Steven Seagal, Ron Balicki, Massimo Dobrovic, Elias Ferkin

Alexander (Steven Seagal) A Good Man – Un Om Bun este liderul unei operațiuni sub acoperire la granița de Dagestan. Ținta principală este terorist islamic Abu Alwaki, întrucât obiectivul secundar este domnul Chen (Tzi Ma). Domnul Chen este un traficant de arme fundamentaliste islamice care a finanțării actelor de terorism. Operațiunea nu reușește, ducând la moartea a întregii echipei lui Alexandru și evadarea domnul Chen in A Good Man. Mult timp după operația dezastruoasă în Daghestan, Alexander sa mutat în Europa de Est. El începe să se lege cu vecinul său Lena (Iulia Verdes), și sora ei mai mică Mya (Sofia Nicolaescu). Lena și fratele mai mare a lui Mya Sasha (Victor Webster) colectează bani de protecție pentru Mafia, în scopul de a plăti datoria tatălui său și de a proteja surorile lui mai mici de orice pericol.

Lena lucrează într-un club care se întâmplă să fie deținută de șeful mafiot Vladimir (Claudiu Bleont), și Alexander scade cu a avea un chat in filmul A Good Man. Vladimir observă cei doi lipirea, și are oamenii lui pentru a avertiza Alexander să stea departe de Lena. Alexander refuză, și o decurg rezultate lupta în moartea a trei dintre oamenii lui Vladimir. După uciderea oamenii lui Vladimir, Alexandru ia o pungă care conține $ 300.000 de la club. 300000 $ aparține arme dealer domnul Chen in filmul A Good Man – Un Om Bun. Domnul Chen a fost cu ajutorul clubului Vladimir pentru a spala bani în numele unuia dintre cumpărători sale. Domnul Chen dă Vlad 24 de ore pentru a prelua banii; în caz contrar el va lua Lena pentru a compensa lipsă 300.000 $.

Ulterior in A Good Man, Sasha este suspectat de furtul de bani Vladimir. Din acest motiv, Vladimir trimite o echipă de hit-oameni pentru a ucide Sasha. Presupunând că Sasha este acum mort, Vladimir merge la lui Lena plat la ei se pregătească pentru domnul Chen, dar după ce a văzut sora mai mica considerabil Lena lui Mya, el decide să o ia loc. Cumpărător domnul Chen are un gust special pentru femeile tinere, și în conformitate cu domnul Chen, “mai tineri mai bine”. Sasha se duce la clubul lui Vladimir, și Vladimir este surprins de faptul că el este încă în viață. Deși Vladimir încercat să-l fi ucis, Sasha cere mai mult timp pentru a obține banii înapoi, Vladimir. După ce a învins pe oameni Vladimir într-un fistfight, Sasha se acordă mai mult timp pentru a recupera banii. Vladimir spune Sasha că atâta timp cât el devine banii înapoi în 14 de ore, el va da Mya înapoi la el într-o singură bucată din A Good Man.

Pentru a încerca și de a afla locația Mya, Alexander rapeste Vladimir. După ce a fost torturat destul, Vladimir dezvăluie locația în care domnul Chen deține Mya. Alexander participa apoi o întâlnire cu domnul Chen, și se oferă să dea domnul Chen lui 300.000 $ – în schimbul pentru întoarcerea în siguranță a lui Mya. După acceptarea inițial oferta lui Alexandru, domnul Chen îl centrează în curând dublu pe afacere. Un schimb de focuri sângeros apoi Apare și după uciderea tuturor oamenilor domnul Chen lui, Alexander ucide în cele din urmă domnul Chen într-o sabie-lupta. Apoi, el ia Mya în siguranță acasă la fratele ei Sasha și sora Lena.