A Girl Like Her (2015)

A Girl Like Her (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Amy S. Weber
Actori: Lexi Ainsworth, Hunter King, Jimmy Bennett
Anul: 2015
Gen: Drama
Durata: 91 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Punerea un spin contemporane pe filmul temă, scriitor-regizor Amy S. Weber a făcut ceea ce este, în esență, un anunț de serviciu public împotriva agresiunii inventiva dramatizate. Prin dispozitivul nu este întotdeauna plauzibilă a unui film în interiorul unui film A Girl Like Her, o fată ca ea analizează hărțuirea una licean de alta, vizualizarea evenimentelor și a urmărilor lor extremă din perspective multiple.

Cele două conduce de sex feminin, tineri excepțional de bine exprimate, dă performanțe puternice, precum și beneficiile de teatru din interesul lui Weber în înțelegere, mai degrabă decât demonizării agresorul. Deschiderea de pe piețele importante din SUA și stimulat de o campanie de promovare cu privire la serviciul de mesagerie instantanee Kik Interactive, filmul va rezona cu adolescenti si este sigur pentru a începe conversații.

După ce fictiv de Sud Brookdale Înalt este numit unul dintre scolile publice de top din țară, un echipaj documentar ajunge să exploreze succesul acestuia. Dar documentarist, Amy (interpretat de Weber, și mai ales o voce offscreen), schimburi ei se concentreze pe partea mai puțin însorită a străzii, când al doilea de studentie Jessica (Lexi Ainsworth), terenuri in spital, dupa o tentativa de suicid. Amy descopera repede secretul deschis că Jessica era chinuit de fostul ei prieten Avery (Hunter King) din A Girl Like Her, ale cărui texte, batjocura verbale și atacuri fizice crud a condus-o pentru a rosti disperare.

Ainsworth surprinde în mod convingător openheartedness Jessica precum și rușinea și jena peste fiind la sfârșitul primirea abuzurilor necruțătoare. Iar filmul arată cum că durerea emoțională, în combinație cu proscrierea socială împotriva torn, ar putea lăsa pe cineva se simtă izolat, chiar și atunci când părinții ei sunt de sustinere si iubitor.

Dar, Jessica, se pare, nu a fost singur: Cu șase luni înainte de a înghițit un flacon de pastile, cel mai bun prieten al ei, Brian (Jimmy Bennett, geekily dulce), i-a dat un aparat de fotografiat ușor de purtat, spion pentru a documenta ceea ce ea a fost trece prin. Într-un fel dovezile grele nu o abilita, dar Brian în cele din urmă arată Amy, împreună cu propriul său secvențe video portabile – material care reprezintă jumătate din film.