A Few Less Men (2017)

Oamenii sunt zdrobiți de un bolovan căzut in A Few Less Men (2017), amenințați, stropiți cu cafea fierbinte, pălmuiți (în timpul sexului). Acoperire de avion / aterizare de urgență. Praf de pușcă. Animație a omului care se încadrează de pe stâncă. Genitalele erectale ale unui cadavru sunt lovite cu un obiect. Răspunzând, țipând. Terorist, a fost făcut pentru asalt menționat. Sânge / gore: Cap de sânge, cămașă. Un cadavru este transportat pe tot filmul. Dead cangur pe masa de operație. Bandă de mână. Sicriu.

Un cuplu are sex într-o mașină în timp ce oamenii stau afară. Sărută, flirtează, dezbracă. Montaj (sub foaie). Un om maschează picioarele unui om mort. Îmbrăcăminte camuflată, om nud (mort), bărbat fără cămăși. Aproape nud oameni decorați în vopsea corporală. Container în formă de penis gigantic. Threesome, boner, buton, scolar excitat, shag, obtinerea de lasate, degetele, experiente sexuale deviant, prostituate, cu greu mentionate.

Droguri (articulații). Alcool (șampanie, bere). Fumatul (țigări, trabucuri). Bărbații par să fie mari la marijuana la o înmormântare. Pub, setări rave. Bea, droguri, cocsul te-a ridicat, a spus cu pietre. O femeie poarta pantaloni scurti cu frunze de marijuana, imaginat peste tot.


Regia: Mark Lamprell
Actori: Dacre Montgomery, Xavier Samuel, Kris Marshall
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


A Few Less Men (2017) Online


Trailer