A Few Hours of Spring (2012)

A Few Hours of Spring (2012) Film Online Subtitrat

Titlu original: Quelques heures de printemps
Regia: Stéphane Brizé
Actori: Ludovic Berthillot, Mauricette Gourdon, Sylvie Jobert
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 108 minute
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Relația dintre un incapatanat, necomunicativ ex-con și a lui just-ca-obstinat, în fază terminală mama bolnavă este explorat de efectul subevaluate în “câteva ore de primăvară.” Helmer Galic Stephane Brize follow-up la lovit sale Breakout din filme online A Few Hours of Spring, “Mademoiselle Chambon , “este din nou totul despre ceea ce a mai rămas nespuse, un mo care este mai potrivită pentru prima jumătate a filmului, înainte de punctele caracteristice ale sinuciderii asistate a mamei sunt înfățișate în detaliu astfel încât dispassionate forțează viața emoțională a personajelor pe backburner. similarități de suprafață la limba franceză, Michael Haneke Palme d’Or câștigător, “Amour”, ar putea ajuta la distribs de tip boutique avizați toba interes în acest titlu Downer.

Dupa ce “A Few Hours of Spring” și “Mademoiselle Chambon,” Helmer Brize continuă examinarea sa delicată, clasa muncitoare de caractere franceze obișnuite de stick-uri, incapabile de a articula cum se simt cu adevărat.

Cum ar fi “Chambon,” filmul A Few Hours of Spring stele bătut vreme actor Vincent Lindon ca protag clammed-up. Un șofer de camion-scurt temperat, fortysomething care tocmai a petrecut 18 luni în închisoare pentru trafic de droguri, Alain (Lindon) sa mutat din nou cu mama sa văduvă, Yvette (Helene Vincent), care este suferindă, dar încă activ. coabitarea reînnoită nu este un act de iubire, ci rezultatul unor circumstanțe nefericite, iar meticulos Yvette are un timp de greu punerea cu prapadit ei un fiu, un sentiment care este în întregime reciprocă.

Frecarea care se dezvoltă între aceste două personaje la fel de încăpățânați apare în mod organic din scene domolite de observare interne în Brize și script-ul din Florența Vignon lui. Într-o secvență deosebit de puternică, Yvette, care proiectează determinare și forță interioară, fără a ridica vocea ei, are cina singur în sala de mese, în timp ce Alain mai ușor agitat mănâncă în bucătărie. Brize și editor Anne Klotz tăiat în mod eficient între cele două camere diferite, în cazul în care mama și fiul mănâncă singur, în tăcere, cu câinele familiei promovat la rolul neoficial mijlocitor (utilizarea personajelor “a voinței pentru animale de companie a devenit un laitmotiv).

Aproximativ 40 de minute în “câteva ore de primăvară” mută treptat se concentreze, așa cum rezultă că cancerul lui Yvette, care sa stabilizat, sa răspândit și a devenit incurabil, iar ea a contactat ulterior o asociație elvețiană specializată în eutanasia (A Few Hours of Spring ).