A Fantastic Fear of Everything (2012)

A Fantastic Fear of Everything (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Crispian Mills, Chris Hopewell
Actori: Simon Pegg, Paul Freeman, Amara Karan
An: 2012
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0FNM-xxzhqo/A_Fantastic_Fear" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis A Fantastic Fear of Everything

O Frica fantastică de Tot ceea ce nu este, probabil, ceea ce așteaptă de la Simon Pegg. Nu e amuzant horrifically ca Sean of the Dead, la fel de pur și simplu de divertisment ca Fuzz Hot și, din fericire, nu este la fel ca și călduț alerga Fatboy alerga sau stagnante ca Pavel sau Burke și Hare. De fapt, nu e foarte amuzant, la toate pentru a începe cu.

Deci ce este? Ei bine, este o călătorie și dacă vă decideți să se angajeze pe ea, va trebui să-l văd până la capăt pentru a decide dacă ar fi fost util. Ea începe cu o secvență de îmbinare, blând, animat din titlu înainte de a ne introducerea lui Jack (Pegg), un autor pentru copii înghițit de ușor pe lângă cercetările sale în crime victoriene pentru o serie de televiziune potențial pe care nimeni nu vrea. Descoperim repede că are o paranoia toate consumatoare de a fi ucis. De unde știm acest lucru? Pentru că el ne spune. Și atunci când începe să meargă în jos.

Este un declin abrupt pe care regizorul Crispian Mills (da, este, dar mai mult despre el într-un minut) pare incapabil de a se evita. El pare conștient de orice dispozitive filmice să-i înfățișeze gândurile și emoțiile protagonistului, fără a recurge la mergând cu greu, expunerea turgescentă și afirmații dureros evidente. Este o parte din drum în jos această pantă teribilă pe care te vei simți nevoia de a ridica haina, cap de ieșire și se strecoare în ecranul lângă ușă, chiar dacă acesta este doar Top Cat: The Movie.


Trailer A Fantastic Fear of Everything