A Deadly View (2018)

Rachel și Peter din A Deadly View (2018), un tânăr tânăr care se așteaptă, se îndreaptă spre suburbii după ce s-au scuturat de un jaf. Ei intenționează să-și înceapă familia într-un mediu liniștit și liniștit, dar cu fiecare zi care trece, Rachel devine mai suspectă de vecinii lor ciudați.

Sara Mitich din A Deadly View online subtitrat este definită de pasiunea; disciplina și o gamă remarcabil de largă ca actor. Înainte de a acționa; prima dragoste a lui Sara a fost Balet. La vârsta de 9 ani; Sara a început la Școala Națională de Balet din Canada; unde a înflorit câțiva ani. Datorită creșterii bruște; Sara a fost forțată să oprească călătoria sa la Prima Ballerina. La scurt timp după aceea; Sara și-a îndreptat atenția spre actorie și a absolvit programul de formare actor-comună dintre Universitatea din Toronto și Colegiul Sheridan.

Inițial din Hamilton; Ontario; ea numește acum Toronto și Los Angeles acasă. Deși ea este prima generație canadiană; familia ei a venit din Serbia și ea rămâne fluentă atât în ​​limba engleză; cât și în limba sârbă. Când nu se comportă; Sara este un călăreț de călărie (vestic) și un iubitor de carte avid de toate genurile. Ca parte a acordării înapoi următoarei generații de actori; ea învață și antrenori la Armstrong Acting Studios.


Regia: Andrew Cymek
Actori: Sara Mitich, Kristian Bruun, Neil Whitely
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.3


A Deadly View (2018) Online Subtitrat