A Country Called Home (2015)

A Country Called Home (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Anna Axster
Actori: Deborah Alcorn, Dennis Alcorn, Ryan Bingham
Anul: 2015
Gen: Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 5.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Cu imaginile sale cu ecran lat neaglomerat și scor chitara plangent, drama blând o țară numită Home este în sincronizare cu mici comuna setarea Texas. Din păcate, o mare parte din ea este, de asemenea, la fel de plat ca teren, în ciuda eforturilor depuse de o distribuție de îmbinare condusă de Imogen Poots in filme online A Country Called Home.

Caracteristica de debut a Annei Axster (care nu are nimic de-a face cu romanul-ca denumirea de Kim Barnes), centre de pe venirea unei femei tinere de vârstă după moartea tatălui ei înstrăinat. Simplu, inima-la-sa-maneca simplitatea pic lustruit, un titlu concurs la L. A. Film Fest, este reconfortant la început, și există atingeri de loveliness și usturime. Dar, abordarea regizorului tamps în jos potențialul dramatic poveștii A Country Called Home, în timp ce scenariul a scris cu Jim mizer defuses în mod repetat, puterea emoțională a afacerilor de familie murdar.

Actrita britanica Poots, o cifră de zdrobitor în Verve tastemaker Jimi: Totul este de partea mea, ocupă capătul opus al spectrului de încredere în sine ca Ellie, un designer de mobilier wannabe care nu și-a găsit încă picior cariera ei în Los Angeles. Spre deosebire de fratele ei mai mare din A Country Called Home, mai constantă (Shea Whigham), Ellie se simte obligat să se întoarcă în Texas lor natal dupa ce a primit o veste de accident vascular cerebral tatălui lor. În timp ce cumpără biletul ei, ea devine un al doilea apel, informând-o că el a murit. ei în singurătatea purgatoriul aeroportului este bine capturat în nemișcarea și îngrădirile încadrare DP Charlie Wuppermann lui.

La celălalt capăt al zborului ei in A Country Called Home, ea trebuie să se confrunte cu prietena tatălui ei, Amanda (excelent Mary McCormack), a cărui brassiness abia măști cum prost echipate tămâiat ea este să se ocupe de chestiuni practice. În cuvintele fiului taciturn Amanda, Jack (Crazy Heart Ryan Bingham), ea este “o mână.” Ellie pași în a supraveghea aranjamentele funerare, cu ajutorul unui nou prieten, un cântăreț-compozitor pe nume Reno (Mackenzie Davis, de Halt și captura de foc, care costarred cu Poots în acel moment stângace).

Statutul de transgen a dulce cu care se confruntă Reno din A Country Called Home, care favorizează costume de cowboy, poate fi singurul element al poveștii, care nu este supusă dialogului prin explicaŃie; este comentat doar indirect, în câteva cazuri de bigotism limită-o caricatură. Davis transmite abil harul ciudat al cuiva de adaptare la o nouă identitate exterioară. Și, în rolul lui Reno ca îngrijitor la mama lui tulbure, filmul A Country Called Home pune accentul pe tema unor noi începuturi și scuzele care pun viața în așteptare. Reno nevoia de a se desprinde de obligațiile inutile amplifică nevoia mult mai cumplită lui Ellie să arunce prietenul ei ridicol centrat pe sine (Josh HELMAN). despărțiri lor de telefon este una dintre scene mai bine scrise, în parte, deoarece exprimă o mulțime în timp ce lucrurile ies nespuse.

Axster și sărăcăcioase lui tendința de a pune totul pe suprafață din filmul A Country Called Home, uneori, se dovedește eficientă, ca atunci când Ellie împărtășește memoria unui incident de viață cutremurătoare cu Jack, sau atunci când vorbesc despre adevăratul sens al paternității. Toate acestea conduc în mod transparent spre o iertare condiționată ca Ellie consideră tatăl a evadat, un alcoolic distructiv care era meșter chitară talentat. Bunici ea le-a asumat au fost morți spectacol pentru ai ajuta pe repare rupturile de familie; acestea sunt jucate cu dulceata twinkly pana in iunie Squibb si Norman Bennett.