A Conspiracy of Faith – Flaskepost fra P (2016)


A Conspiracy of Faith – Flaskepost fra P (2016) Online Subtitrat


Regia: Hans Petter Moland
Actori: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Pål Sverre Hagen
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Conspiracy of Faith – Flaskepost fra P

A Conspiracy of Faith îl urmăreşte pe detectivul Carl Mørck şi pe asistentul acestuia, Assad, într-un caz oribil de crimă, în care se împletesc psihopatia şi fanatismul, raportul poliţiei pornind de la răpirea unor fraţi pe care părinţii lor nu i-au declarat însă, dispăruţi.

Sunt foarte impresionat de acest film, la o reactie la cald am pulsul crescut si ma gandesc numai la el. Prin urmare, mi-e greu atat sa incep, cat si sa scriu niste idei cat mai coerente pentru cei ce au sa vada filmul pe viitor.

Pentru mine este cu siguranta cel mai bun si cel mai intens film din serie. Dupa ce l-am vazut pe primul, am zis ca e cel mai bun, dupa ce l-am vazut pe al doilea am ramas cu primul, iar dupa ce l-am vazut pe ultimul, acesta mi-a ramas intiparit in minte.

In acest al treilea film al seriei si ultimul (pana acum, 2016), detectivii Assad si Carl Morck (foarte traumatizat dupa experienta din filmul trecut, al doilea), au de anchetat disparitia unor copii, foarte ciudat fiind faptul ca semnalul de alarma vine dintr-o scrisoare in sticla, trimisa pe mare. De aici vine si numele Flaskepost fra P (Scrisoare in sticla de la P).