A Change in the Weather (2017)

A Change in the Weather (2017) Online Subtitrat


Regia: Jon Sanders
Actori: Meret Becker, Douglas Finch, Maxine Finch
2017
Gen: Drama
IMDB: 5.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis A Change in the Weather

Jon Sanders, directorul Painted Angels, a colaborat cu Anna Mottram și cu Bob Good la două filme anterioare, Back to the Garden (2013) și Late September (2012). SCHIMBAREA ÎN TIMPUL este rezultatul ultimei lor colaborări. Evoluționată prin improvizație, filmul estompează arta și realitatea în imaginea sa de căsătorie muribundă.

O SCHIMBĂ ÎN TIMP este setată în vremea idilică de vară, în vremea sud-estică a Franței, unde un director de teatru, soția actriței, un mic grup de actori și un muzician petrec o săptămână împreună într-o casă rurală, creați o nouă piesă de la zero. Melancolia, muzica specială compusă de Douglas Finch (interpretată și de el în caracter) indică încă de la început că totul nu este bine.

Actrița Lydia (Anna Mottram, care împărtășește creditele de scriere cu Sanders) a fost o soție susținătoare a regizorului de teatru Dan (Bob Goody) de aproape 40 de ani de căsătorie. Poate că și-a sacrificat propriile ambiții în căsnicia ei, dar le-a înăbușit atât de mult încât acum are dificultăți în a ști ce sunt. Povestea se spune în episoade adesea inexplicabile, scurte, uneori deconectate, în principal din punctul de vedere al lui Lydia, astfel încât să vedem fantoma unui prieten mort pe care îl vede.

Dan (James Goody) are succes creativ, dar este și el egoist și nevoiaș. El este sensibil cu actorii săi, dar insensibil la Lydia și indiferent la nevoile ei. Nici măcar nu-și face griji să-și ascundă iritarea cu ea.