9/11 (2017)

9/11 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Martin Guigui
Actori: Charlie Sheen, Gina Gershon, Whoopi Goldberg
An: 2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 3.7


Se lucreaza la subtitrare!

<0LnlE4AM7SU/9.11.2017.HDRip.XviD.AC3-EVO.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis 9/11

Bazat pe evenimente și mesaje vocale reale, filmul urmărește povestea dramatică a cinci oameni blocați într-un lift în timpul atacurilor de la 11 septembrie. În dimineața zilei de 11 septembrie 2001, o dimineață la fel ca oricare alta, un curier îi cântă „la mulți ani” fiicei sale, un miliardar se ceartă cu soția sa într-un proces de divorț, iar un îngrijitor își începe firesc ziua.

Atunci când primul avion lovește World Trade Center, cinci oameni din clădire rămân blocați în lift ca într-o capcană fără ieșire. Neînțelegând ce s-a întâmplat în exterior, acești străini lucrează împreună. Si nu ezită să-și păstreze speranța de a scapa înainte de a se întâmpla neconceputul.

Împreună cu Metzie, care se află într-o cameră de control încercând să-i ajute, ei fac tot ce este necesar să scape înainte ca frânghiile care mențin liftul suspendat. Să cedeze și să ducă la o cădere liberă. Într-o poveste teribilă despre supraviețuire, singura lor speranță este să lucreze împreună. Să lupte pentru a supraviețui colapsului iminent și să-și mențină speranța vie.

Cred că într-un anumit moment al procesului de producție a acestui film cineva a considerat că a făcut muzică, atingând astfel fiecare bază în groază. Are Whoopi Goldberg în ea, așa că sunt aproape sigur că au adus cel puțin ideea unor numere muzicale.

Acest film vă va face să doriți să fi făcut un alt film paralel numit 9/10, în care toți oamenii au mers pur și simplu în lift și au plecat acasă. Economisindu-ne această încărcare de abur de 90 de minute. Este vorba doar de ceea ce v-ați aștepta cu groază și cu Whoopi Goldberg și Charlie Sheen.