706 (2019)

Dr. Suman Asthana este doctor in filmul indian 706 (2019) online subtitrat, al cărui soț Anil Asthana lipsește din ultimele 11 zile, iar ofițerul de investigare DCP Shekhawat nu-l poate găsi. Un pacient psihiatric descoperă locul unde se află Dr.Anil și deschide porțile pline de secrete.

706 (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Shravan Kumar
Actori: Mohan Agashe, Raayo S. Bakhirta, Divya Dutta
An: 2019
Gen: Indiene, Thriller
IMDB: 5.3


706 (2019) Online


Trailer


Review 706 (2019)

Dr. Anil Asthana (Mohan Agashe) din filmul indian online 706 dispare în circumstanțe misterioase și în decurs de 11 zile de la dispariția sa mult mai publicată, soția dr. Asthana, dr. Suman Asthana (Divya Dutta), este forțată să întâlnească un copil (Yashvit Sancheti) să știe mai mult decât conduce.

Dacă nu ar fi fost pentru portalurile de e-ticketing, audiența s-ar fi străduit să identifice cu succes genul acestui film – da, este atât de întâmplător. De la magia neagră și reîncarnarea la elementele paranormale și dragostea veșnică, regizorul filmului, Shravan Kumar, pare să fi încercat totul, dar nimic nu funcționează.

Cinematografia se îndreaptă spre starea de pregătire și ritmul scenelor și secvențelor într-un ritm mai lent decât cele mai lente lucruri imaginabile.

Actorii veterani precum Atul Kulkarni și Divya Dutta din 706 încearcă, dar chiar și ei par a fi vizibil pierduți și dezinteresați după un punct. Povestea a fost întinsă de-a lungul durerilor dureroase și este o sumă totală a tuturor lucrurilor bizare. Și, sfidează logica și cum. De exemplu, la doar o zi după ce se dezvăluie că doctorul este mort, toate celelalte personaje merg să-și acopere propriile păcate și nimeni nu face un efort să afle de ce medicul se întâlnește cu moartea sa prematură.

Actorul copilului nu este cu siguranță pregătit să preia rolul de catalizator în film și același lucru este valabil și pentru regizor și scenarist. Singurul mister care trebuie să fie deblocat este motivul pentru care a fost făcut 706 în primul rând.