7 Secunde – 7 Seconds (2005)


7 Secunde – 7 Seconds (2005) film online subtitrat

Regia: Simon Fellows
Actori: Wesley Snipes, Tamzin Outhwaite, Deobia Oparei
Anul: 2005
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 4.7/10 din 4648 voturi

Având în vedere că inutil violente, filmele 7 Secunde de acțiune incorecte politic au fost alungați din teatre, singurul loc pentru a găsi astfel de filme în zilele noastre este pe video. Superstaruri depuse ale genului, cum ar fi Steven Seagal și Jean-Claude Van Damme în prezent face un trai confortabil scoata direct-to-DVD bat-off-uri de “80 de ani succese, și este din ce în ce mai mult și mai acceptabil pentru celebrități reale pentru a spori lor salarii de la Hollywood cu apariții în tarif similare. Cu filme precum Liberty stă pe loc și anul trecut de neoprit sub centura lui, Wesley Snipes ofera Seagal și Van Damme unele concurență reală în arena de acțiune.

În 7 Secunde, Snipes joaca Jack Tolliver – un hoț maestru al cărui concert mai recente ar trebui să net fiecare membru al echipei sale un loc răcoros $ 3 milioane. Probleme apar atunci când o bandă rivală apare în același timp, pentru a fura o pictura lui Van Gogh nepretuita care este la bordul unul dintre camioanele blindate, rezultând într-un schimb de focuri, care lasă cea mai mare din echipa lui Jack a murit. Jack reușește să scape cu pictura, dar nu înainte de unul dintre colegii săi se ia ostatic. Acum, Jack trebuie sa faca echipa cu un politist militar al NATO tenace (jucat de Tamzin Outhwaite) și de salvare cohorta lui răpit.

Deși filmul 7 Secunde se deschide cu o secvență de acțiune care este, practic, incoerent din cauza sens overcranked director Simon Fellows “de stil, restul de 7 Secunde dispune de un număr de cazuri cu adevărat interesante de violență. Snipes se dovedește a fi extrem de competent în luptă corp la mână (fie că sau el are o mare cascadorie dublu), și Fellows tonuri fericire jos tendințele sale Michael Bay pasă pentru astfel de momente. De asemenea, există o serie de urmăriri de mașini, care sunt exhilaratingly over-the-top (de exemplu, mașini exploda imediat după impact, indiferent cât de minor). Și, desigur, pentru că acest lucru este un film polițist stabilit în Europa, nu e scena în care necesară eroul trebuie să se întâlnească cu niște huligani în camera din spate slab luminat de un club de noapte bătător la ochi.