7 minute – 7 Minutes (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

7 minute – 7 Minutes (2014) film online subtitrat

Regia: Jay Martin
Scenariu: Jay Martin
Actori: Leven Rambin, Jason Ritter, Luke Mitchell
Anul: 2014
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.1

Director veteran videoclip Jay Martin face un debut facilitate extrem de impresionant, cu drama criminalitatea captivant despre un trio de barbati tineri disperați comit un jaf de rău augur. Cu, povestiri non-linear complicate și o picant emoțional mai puțin frecvente, la 7 minute este un exercitiu întinsă, bine controlat, care ar trebui să precizeze lucruri mai mari și mai bune pentru ei director tyro / scenarist. Filmul a primit recent premiera mondială la Festivalul de Film de Austin.

Filmat 7 minute în orașul evocatively pustiu de Everett, Washington, se descrie un jaf bancar care urmează să fie angajat pe parcursul a doar șapte minute de Sam (Luca Mitchell), fratele său Mike (Jason Ritter) și prietenul lor Owen (Zane Holtz) . Vanitate imaginativ este de a descrie jaf în timp real, cu fotografii de înaltă stil Noon repetate de ceasuri bifarea departe procesul-verbal ca o serie de flashback-uri descrie intens acumularea de la eveniment.

Aparatul funcționează izbitor de bine, opritor până tensiunea oferind în același timp portrete incisive ale ambelor personaje majore și minore. Aflăm că Sam, un fost star al fotbalului mondial liceu cu o prietena majoretă frumos, Kate (Leven Rambin), a suferit un traumatism debilitante care sa încheiat perspectivele sale de carieră. După ce a fost concediat de la locul de muncă fabrica chiar ca Kate a ajuns gravidă, el acum face capete întâlni ca un dealer pot low-level. Mike, care are o soție și un copil mic, este la fel de lipsit de vedere financiar, chiar în timp ce profitând pe deplin de irresistibility sale cu femeile, inclusiv slutty Brandi (Mariel Neto). Și Owen, care a fost recent eliberat din închisoare după ce a prins furând din magazine la mall-ul local, este fiul lui “Mr. B” (Kris Kristofferson), un criminal de carieră ale cărei sfaturi părintești se reduce la “Nu va lasati prinsi in 7 minute”