7 cutii – 7 cajas (2012)


7 cutii – 7 cajas (2012) film online subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Juan Carlos Maneglia, Tito Chamorro
IMDB Rating: 7,2
Regizor(i): Juan Carlos Maneglia, Tana Schembori
Actori: Celso Franco, Víctor Sosa, Lali Gonzalez

TORONTO – O poveste criminalității set-mahala care cea mai mare parte fericit să joace pericol viața și pe moarte pentru lovituri Streetwise loc de sperie grave, 7 cutii face uz excelent de un cadru necunoscut pentru cei mai mulți telespectatori americani. Directori Juan Carlos Maneglia și Tana Schémbori uita susceptibile de a sări de la lunga durata succes în Paraguay la recunoaștere la nivel mondial, și apel Arthouse in Statele este puternic.

Cu ochii mari și entuziast, Celso Franco este un ghid amendă prin intermediul pieței urbană Asunción de gem-ambalate, un labirint plin de viață în cazul în care produsele electronice și sunt vândute în paralel. De lucru ca un portar independent, Victor Franco hustles roabă lui prin mulțimi, oferindu-se să efectueze sarcini cumpărătorilor de a avea o taxă; rivalitatea sa cu colegii Barrow-împingător Nelson (Víctor Sosa Traverzi) este mai mică de prietenos. Când Nelson ratează un pickup pentru un client regulat, Victor vânturi cu atribuirea: Wheeling șapte misterioase, cutii sigilate din o măcelărie, paza-le cu viata lui în timp ce poliția a căuta locul, și de așteptare pentru apelul de a le returna. Salariul lui va fi de 100 $ – bani în guaraníes locale – deși zvonurile circula repede că marfa lui este de fapt 250.000 $ în numerar.

Previzibil, Victor curând pe termen nu doar din polițiști, dar Nelson gasca grabă recrutat. Ceea ce nu este previzibil este modul în care filmul folosește rețeaua de legături sociale în vrac, care ecou labirint sa încurcat de cai și rute de evacuare backdoor pieței, pentru a menține această poveste zipping lungul. Victor devine atât asistență și durere de la Liz (Lali González), un băiețoi al cărui potențial ca un interes romantic este reținută până târziu în imagine; el foloseste pofta un ritm polițist pentru unul din prietenii lui in avantajul lui; el serpuieste pana datorită viața surorii sale (Nelly Dávalos), care își petrece cea mai mare parte a filmului 7 cutii implicat într-o dramă ea nu-și dă seama este legat de sale.

Coincidențe împingând narațiunea de-a lungul simt complet uncontrived, cum ar fi rezultatul natural al mod de viață și de muncă comerț în aceste trimestre strans; când ne-am înțelege în cele din urmă natura macabru a parcelei de încurcare Victor, realizatorii reușesc să să ne elimine simultan pentru el de a se sustrage și să fie mântuiți de către poliție in filmul 7 cutii.