6 Days (2017)

6 Days online subtitrat este un thriller despre incredibila poveste adevarata a celor sase teroristi inarmati puternic care au invadat ambasada iraniana de la Londra, luand ostatici 26 de persoane. In aprilie 1980, sase militari inarmati au atacat ambasada iraniana de la Princes Gate, Londra, luand ostatice 26 de persoane din interior si cerand ca rapirea lor sa fie transmisa in direct.

Pentru urmatoarele sase zile, a avut loc o confruntare tensionata, in timp ce soldatii SAS (Serviciul Spatial al Armatei Britanice) au pregatit un raid asa cum lumea nu mai vazuse niciodata; si care poate schimba lucrurile pentru totdeauna. Dezvoltat cu informatii detaliate de la supravietuitorii evenimentelor din viata reala, acest film este o relatare autentica si emotionanta al unuia dintre cele mai indraznete raiduri ale fortelor speciale din toate timpurile.

Doar inspirat din fapte reale, acest film 6 Days online subtitrat deĀ gen drama, ceva thriller si oarecum si film de actiune pe tema de terorism. Ce pune accent mai mare pe starea de tensiune psihologica generala dintre tabara araba terorista si cea guvernamental-militara britanica; aspect care insa este evidentiat cu adevarat in proportie de cel putin 80-90%, numai prin framantarile psihice anxioase bilaterale si implicit prin “duelul” psihologic tacit si interiorizat.

6 Days (2017) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: 6 zile
Regia: Toa Fraser
Actori: Jamie Bell, Mark Strong, Abbie Cornish
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 6.2


6 Days (2017) Online Subtitrat


Trailer