5th Street (2013)

5th Street (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima
Producator(i): Eric Arthur Martinez
IMDB: 4.7
Regia: Alex Meader
Actori: Christian Monzon, Eric Arthur Martinez, Joe Peer

În 5th Street – Sete de Razbunare, bandele de stradă comit activități infracționale în jurul Los Angeles, sub conducerea nemilos Beto (Christian Monzon). Putin stiu ei, sau de ingrijire, ca mai multe persoane pe care le crimă, mai multe dușmani care le fac. Și aceste dușmani veni sub forma de cei dragi victimelor, care caută dreptate. Cel mai recent dintre acestea este Joe Montoya (Eric Arthur Martinez, care a scris, de asemenea, scenariul), care își pierde soția sa însărcinată, Sarah (Anne Leighton) într-un schimb de focuri legate de banda, care este inițiat de Beto însuși. Acum Joe, motivat de dorința sa de răzbunare, pune în acțiune un plan de a lua în jos Beto și prietenii lui de recrutare alții care au toate același lucru în comun cu Joe: dorința de răzbunare.

Exprimate în acest film 5th Street – Sete de Razbunare, în frunte cu Christian Monzon și Eric Arthur Martinez și Joe Voltierra ca detectiv de poliție, este teribil peste tot în jurul. Da, acest teren a fost spus în mod repetat într-o mulțime de filme, dar cele mai multe dintre aceste filme răzbunare care le-am văzut au fost, cum le spun eu, “filme de acțiune vigilante.” Acesta nu pot cu adevărat că numesc, chiar dacă încă mai are o acțiune. “5th Street” este mult mai mult de un “vigilante DRAMA.” Și asta e ceea ce am găsit cel mai interesant cu privire la aceasta.

În loc de scenă după scenă care implică urmăriri de mașini și schimburi de focuri și explozii, care este aproape întotdeauna văzut într-o versiune Hollywood a acestui tip de film, aici, în script-ul Eric Arthur Martinez pentru acest film 5th Street – Sete de Razbunare, ne-am scenă după scenă care implică doar despre toate personajele , protagoniști și antagoniști, vorbesc, de gândire, reacționează și având conversații. Asta rar văzut într-o versiune Hollywood a acestui tip de de film. Și toată lumea dă rezultate bune. Prima dată când am privit, au fost momente în care m-am gândit lucrurile să se întâmple într-un fel, dar apoi au petrecut-un mod diferit. Au existat unele răsturnări de situație foarte eficient aici.

Acum, pe direcția și cinematografiei. Acest film marcheaza debutul regizoral caracteristică a lui Alex Meader, un regizor foarte talentat tânăr ale cărui credite anterior includ mai multe filme foarte vizual și dramatic impresionante scurte. Stilul lui la doar un adevărat original face. Modalitățile el lucrează cu actorii, aparat de fotografiat, de iluminat și de încadrare de fotografii este incredibil. Lucru de imagine Connor par pe acest film este o ilustrare de succes a ceea ce fiecare scenă și filmul 5th Street ca întreg cale. De iluminat și culorile utilizate în fiecare scenă sunt minunate și de captare perfect starea de spirit a acesteia, dacă este vorba de o scenă dramatică, o scena de suspans sau o scenă plină de lumină. În total, lucrarea de la toți cei implicați în realizarea acestui film ea o ia proaspăt pe “răzbunare thriller” sub-gen a făcut. Verifică!