5 is the Perfect Number (2019)

Filmul 5 is the Perfect Number (2019) online subtitrat este despre un hitman din Napoli, pensionat, al carui fiu este ucis pe strazi, iar acesta vrea sa il razbune. Astfel facem cunostinta cu Peppino (Toni Servillo), fost asasin platit al unei familii de mafioti, Camorra. In inceputul filmului, Peppino tocmai a achiziționat un Colt Cobra 38 drept cadou pentru fiul său, Nino (Lorenzo Lancellotti). Nino tocmai iese pe ușă, pentru a avea grijă de un „prost”.

Până la sfârșitul serii, ajunge mort pe o stradă pietruită. Cu razbunare în minte, Peppino scoate o servietă prăfuită, plina cu arme și grenade. Acum are nevoie doar de cativa complici. Acum se pot vedea conturate noțiunile de onoare intre hoți, dragostea mafiotilor fata de familie și dorința noastră irezistibilă de a romantiza crima organizată. Peppino, inapoi în afaceri, îl invită pe vechiul său prieten Totò (Carlo Buccirosso) să-l ajute sa găsească vinovatul.

El și bondocul Buccirosso fac echipa bună in filmul 5 is the Perfect Number (2019), și felicitari lui Igort pentru numirea celor două personaje Peppino și Totò, un duo de comedie italian din epoca de aur, interpretat de actori născuti, amândoi, in Napoli.

5 is the Perfect Number (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu original: 5 è il numero perfetto
Regia: Igor Tuveri
Actori: Toni Servillo, Valeria Golino, Carlo Buccirosso
An: 2019
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


5 is the Perfect Number (2019) Online Subtitrat


Trailer