5 Headed Shark Attack (2017)

5 Headed Shark Attack (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Nico De Leon
Actori: Chris Bruno, Nikki Howard, Lindsay Sawyer
An: 2017
Gen: Groaza, SF
IMDB: 3.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis 5 Headed Shark Attack

Cinci scriitori (!) Au lucrat separat pe acest sequel genetic mutant despre un rechin cu cinci capete care atacă localnicii din Puerto Rico, iar biologii marini și Quint-lite sunt pregătiți să-l vâneze.

După două dintre numărul lor (Sean și Lindsay, numele lor sunt repetate de mai multe ori) sunt uciși de Sharkzilla, ea devine personală, iar complotul intră în teritoriul de răzbunare. Îi ia un timp să o găsească, pentru că în cele mai multe dintre fotografiile apropiate ale lor pe barca lor, nu par să se miște. Când o găsesc în cele din urmă, rechinul clipește și sare, din ceea ce pare a fi cadrele lipsă și CGI lent, și decid să joace sunete prelevate de delfini, să-l enerveze până la moarte.

Nu are acelasi comportament de caractere imbecil ca si predecesorii sai (2 Head Shark Attack si 3 heads-up Shark Attack), ceea ce ma face sa cred ca scriitorii au facut acest lucru mai serios decat scriitorii filmului originar, unapologetic stupid, dar problema este că a jefuit acest film de orice râde neintenționate.

În actul final, am fost mai distras de norii furtunilor în schimbare, în schimb, decât de orice.