4L – 4 latas (2019)

Filmul Netflix 4L – 4 latas (2019) a provocat o amintire de-a mea când am făcut o călătorie în sudul Franței. A fost teribil. Nu numai că drumul era absurd de lung, dar la vremea aceea, sora mea era un copil. Fiecare plâns a adus gura uscată și transpirația pe care o experimentam cu fiecare secundă. Punctul meu de vedere, călătoriile pe șosea sunt adesea vândute ca o modalitate de a aduce oamenii împreună, așa că, presupun că călătoriile regulate pe șosea sunt distractive.

4L – 4 latas nu este distractiv pentru personaje. Premisa: Tocho, Jean Pierre și Ely călătoresc din Spania în Mali pentru a-și întâlni pentru ultima data tatăl lui Ely care este pe moarte. Ei sunt încurajați să nu meargă cu avionul, ci să călătorească folosind un vehicul care este testul unui deșert. Ely are mașina veche a tatălui ei cu care făceau călătorii rutiere și, iată, avem un film.

4L - 4 latas (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Gerardo Olivares
Actori: Jean Reno, Hovik Keuchkerian, Susana Abaitua
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.7


4L – 4 latas (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review 4L – 4 latas (2019)

Dar filmul spaniol Netflix este ciudat. Scopul final este acela de a ajunge la tatal mort al lui Ely, dar petrece o perioada exuberanta de timp incercand sa adauge comedie intr-o calatorie extrem de lunga si plina de bucurie, care se pare ca se inrautateste.

Există istorie cu fiecare personaj, mai ales cu Ely, care nu și-a văzut tatăl de ani de zile, însă filmul suferă, în cele din urmă, viața din dezvoltarea personajelor și face ca călătoria să fie cât se poate de bună pentru personaje.

Călătoria și experiențele obositoare sunt plăcute pentru a fi martorii, dar 4L – 4 latas este vândut ca o comedie / dramă. Se învârte în jurul punctelor de complot cum ar fi teamă să încalce suprafața povestirii și pare, în cele din urmă, relaxată rămânând într-o poziție învechită pentru toate cele trei acte. Este ușor să te întrebi ce gândea Gerardo Olivares pentru filmul Netflix.

Dacă vă place o narațiune de drum, atunci este posibil să îmbrățișați filmul spaniol Netflix 4L – 4 latas, dar face ca punctele de exploatare să fie greu de scrummage în jur. Am fost destul de dezamăgit.